x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Victorie în fața Mexicului pentru reprezentativa U19, la Turneul Internațional de la Marbella

Victorie în fața Mexicului pentru reprezentativa U19, la Turneul Internațional de la Marbella

de Redacția Jurnalul    |    19 Noi 2023   •   10:40
 Victorie în fața Mexicului pentru reprezentativa U19, la Turneul Internațional de la Marbella
Sursa foto: pixabay.com

Tricolorii au reușit un succes în partida cu naționala Mexicului. Andrei Florea a deschis scorul în minutul 49, Mexicul reușind egalarea în minutul 60. Alexandru Stan a adus victoria României cu un gol marcat în cel de-al doilea minut al prelungirilor,

După ce au pierdut primul meci în fața Angliei, scor 0-6, tricolorii au reușit un succes în partida de ieri cu naționala Mexicului. Andrei Florea a deschis scorul în minutul 49, Mexicul reușind egalarea în minutul 60. Alexandru Stan a adus victoria României cu un gol marcat în cel de-al doilea minut al prelungirilor, în cadrul Turneului Internațional de la Marbella, anunță frf.ro.

Ultima partidă din cadrul turneului este programată marți, de la ora 12:00, în fața Japoniei.

Echipa folosită de selecționerul Adrian Dulcea:

ROMÂNIA: 12. Frânculescu – 2. Aioanei, 5. Jalade-cpt., 13. Soptirean, 3. Anișorac – 14. Banu (10. Stancovici 68′), 21. Raicu (6. Gogescu 68′), 18. Florea (8. Dulcea 68′) – 20. Rădulescu (16. Sali 78′), 19. Răducan (9. Stan 78′), 11. Capac (7. Pop 68′)

Rezerve: 1. Răfăilă – 4. Bădescu, 22. Iurasciuc

În luna octombrie, naționala U19 a României a obținut calificarea la Turul de Elită din primăvara anului viitor după ce a încheiat pe locul secund grupa de calificare din care au mai făcut parte Cehia, Finlanda și San Marino. Tragerea la sorți pentru Turul de Elită va avea loc în luna decembrie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: mexic u19