x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal – Liga a II-a / CSM Rm. Vîlcea va fi pregătită de fotul antrenor al Macedoniei

Fotbal – Liga a II-a / CSM Rm. Vîlcea va fi pregătită de fotul antrenor al Macedoniei

de Ovidiu Ciutescu    |    07 Iul 2008   •   00:00
Fotbal – Liga a II-a / CSM Rm. Vîlcea va fi pregătită de fotul antrenor al Macedoniei

11:15 • Numit la cîrma CSM Rm. Vîlcea, tehnicianul Marin Barbu a demisionat la doar o lună de la semnarea contractului. În locul lui Barbu, la Rm. Vîlcea va ajunge fostul antrenor al naţionalei de fotbal a Macedoniei, Nikola Ilievski.

Numit la cîrma CSM Rm. Vîlcea, tehnicianul Marin Barbu a demisionat la doar o lună de la semnarea contractului. În locul lui Barbu, la Rm. Vîlcea, va ajunge fostul antrenor al naţionalei de fotbal a Macedoniei, Nikola Ilievski.

MUTARE. Marin Barbu a declarat, duminică, că a decis să încheie colaborarea cu formaţia CS Rm. Vîlcea, după ce a avut cîteva neînţelegeri cu patronul formaţiei din Zăvoi, George Frasin, care nu a mai fost de acord cu aducerea a doi jucători la echipă, deşi aceştia erau ca şi transferaţi, şi anume Sergiu Brujan şi M. Constantinescu. "Antrenor va veni Nikola Ilievski, fostul tehnician al naţionalei Macedoniei. S-a discutat deja cu el, îşi va lua viză şi marţi va ajunge în cantonamentul echipei de la Poiana Braşov. Nu comentez plecarea lui Marin Barbu, este problema lui şi a patronului, ei sînt prieteni, ei s-au certat. În plus, s-a renunţat şi la Constantinescu şi Brujan", a declarat Florin Verigeanu, directorul sportiv al CSM Rm. Vîlcea. Nikola Ilievski (48 de ani) a mai fost antrenor la Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria) şi Publikum (Slovenia).

 

×
Subiecte în articol: sport