x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Franţa, remiză în 10 oameni

Franţa, remiză în 10 oameni

de Ionut Paduraru    |    11 Sep 2009   •   00:00
Franţa, remiză în 10 oameni
Sursa foto: ANDREJ ISAKOVIC/AFP

Serbia - Franţa, derbiul grupei a 7-a, s-a încheiat la egalitate, 1-1, deşi oaspeţii au jucat în inferioritate numerică încă din minutul 9.



Atunci, portarul francez Lloris a fost eliminat după ce l-a faultat în careu pe Zigici, iar Milijas a deschis scorul din penalti. "Cocoşii" au rezistat însă şi în zece oameni, iar golul lui Henry, din minutul 31, a amânat calificarea matematică a Serbiei. Calificare pe care selecţionerul plavilor, Radomir Antici, este hotărât s-o obţină după meciul cu România de la 10 octombrie. "Am avut multe probleme în a contracara jocul de pase al francezilor şi în a recupera balonul, am comis şi multe greşeli. Acum, ne vom concentra la meciul cu România şi sperăm să terminăm ce am construit până acum, să reuşim calificarea directă", a spus Antici.

LITUANIA, UMILITĂ
Cea mai mare surpriză a zilei s-a produs tot în Grupa a 7-a, unde amatorii din Insulele Feroe au învins cu 2-1, pe teren propriu, pe Lituania. Golurile gazdelor au fost marcate de S. Olsen ('15) şi A. Hansen ('34), în timp ce reuşita Lituaniei a fost semnată de Danilevicius ('23 - din penalti). Aceasta este prima victorie a feroezilor în calificările CM după opt ani, precedenta victimă fiind Luxemburg, în septembrie 2001.

×
Subiecte în articol: sport