x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FRF / Ganea interzis la Timişoara

FRF / Ganea interzis la Timişoara

22 Noi 2008   •   00:00

Atacantul Ionel Ganea este decis să reclame clubul FC Timişoara la FRF după ce ieri nu a fost primit la antrenament de tehnicianul Dusan Uhrin.



“M-am prezentat la antrenament, conform contractului pe care l-am încheiat cu FC Timişoara în anul 2007. M-am prezentat pentru a mi se pune la dispoziţie programul de antrenament. Am fost refuzat, invocându-se reziliera unilaterală a contractului fără motiv. Repet, fără motiv. Am primit o notificare din partea lui Uhrin. De fapt, eu am scris-o în faţa lui, el a semnat-o, în faţa translatorului, ca să nu fie nici o problemă. Eu o să mă adresez în continuare comisiilor Federaţiei Române de Fotbal pentru a mi se face dreptate”, a spus Ganea ieri.

Fostul internaţional a dezvăluit, apoi, în faţa jurnaliştilor, conţinutul notificării. “În notificare era scris că m-am prezentat la antrenament şi Uhrin a scris că nu este de acord, pentru că mi s-a reziliat contractul unilateral de către club, chiar dacă am hotărâre definitivă şi irevocabilă în acest sens”, a precizat atacantul, care este hotărât să-şi continue activitatea: “L-am întrebat şi eu pe domnul Iancu despre acest conflict, dar nu mi-a răspuns nimic. Sper ca totul să se rezolve până la sfârşitul anului sau până la sfârşitul lunii ianuarie, cel târziu, după care mă apuc de fotbal”.

Blestemul lui Mudura

Toate probleme lui Ganea au început în etapa a 5-a a campionatului trecut, la un meci cu Rapid, când l-a agresat pe asistentul Dorin Mudura. În urma acestui incident, atacantul a fost suspendat 22 de etape, pedeapsa fiind redusă ulterior la 16 etape. Ganea a revenit în finalul sezonului trecut, dar în vară, în stagiul de pregătire din Austria, antrenorul Dusan Uhrin l-a înştiinţat pe patronul Marian Iancu că Ganea nu mai face parte din planurile sale. Conducerea clubului i-a reziliat contractul, dar Comisia pentru Statutul Jucătorului a decis că oficialii bănăţeni nu au procedat corect. În plângerea înaintată la CSJ, Ganea a solicitat plata salariului pe ultimele două luni plus primele de joc din returul campionatului trecut.

×
Subiecte în articol: sport ganea