x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FRF - S-o sesiza Parchetul?

FRF - S-o sesiza Parchetul?

de Dragos Stoica    |    14 Feb 2006   •   00:00
FRF - S-o sesiza Parchetul?

Presedintele Comisiei pentru acordarea licentei de agent de jucatori, Florin Prunea, a afirmat ieri ca la finalul anchetei legate de banii incasati pe Bratu va intocmi un raport pe care il va inainta autoritatilor statului.

Demarata in urma cu o saptamana dupa dezvaluirile facute de presa in legatura cu transferul lui Bratu la Galatasaray, ancheta FRF i-a adus ieri in fata Comisiei pentru acordarea licentei de agent de jucator pe Ioan si Victor Becali. In ceea ce-l priveste pe Gica Popescu, acesta a refuzat, fara explicatii sa se prezinte la audieri.

SFIDATOR. Desi actualul presedinte dinamovist si Gica Popescu sunt suspectati ca ar fi incasat drept bani negri aproximativ 1,5 milioane de dolari, in pofida faptului ca procentul impresarilor nu trebuie sa depaseasca 10% din suma tranzactiei, acestia nu au catadicsit sa puna la dispozitia FRF actele oficiale ale transferului. "Nu ma intereseaza ce vor sa-mi faca. Vor sa-mi ridice licenta de impresar? Foarte bine, le-o dau s-o puna pe perete, nu mai am nevoie de ea. Vor sa-mi dea amenda? Inseamna ca nu mai are bani federatia, dar atunci sa vina in parcare, ca am masina plina de bani! Le-am zis celor din Comisie ca am primit 125.000 de dolari comision de la Galatasaray si am primit inca 500.000 de dolari in contul Rapidului, ca presedinte. A ramas sa le trimit hartiile din care sa rezulte ca am primit comisionul", a declarat, dupa audieri, Ioan Becali, plin de aroganta.

JUSTITIA
"Dupa ce vom lamuri aceasta poveste, vom face un raport pe care il vom inainta institutiilor statului. Daca vor fi dovedite nereguli, mai departe este treaba Justitiei" - Florin Prunea, sef Compartiment International, FRF

RADOI, IERTAT DE PITURCA
Stelistul Mirel Radoi va fi reconvocat la echipa nationala incepand cu primele actiuni ale tricolorilor. Anuntul a fost facut ieri, in debutul conferintei lui Prunea, de catre ofiterul de presa al FRF, Paul Zaharia: "Am fost mandatat de selectionerul echipei nationale, Victor Piturca, sa fac urmatorul anunt: incepand de azi, jucatorul Mirel Radoi este reprimit in circuitul echipei nationale". Desi s-a aflat ieri la sediul FRF, Victor Piturca nu a acordat nici o declaratie presei, aratandu-se chiar agasat de numarul mare de ziaristi prezenti in incinta "Casei Fotbalului". Radoi va reveni astfel la nationala dupa opt luni si jumatate. "Sunt bucuros. L-am sunat pe Piturca si l-am felicitat ca si-a infrant orgoliul. I-am spus ca numai cu bunatate poate reusi in viata, iar el mi-a spus ca a fost bun dintotdeauna. Cu Radoi in nationala, ne calificam 100% la Campionatul European. Mirel este cel mai bun mijlocas central din Europa, nu ne bate nici Brazilia cu el in echipa", a declarat Gigi Becali.

FERM
Presedintele Comisiei, Florin Prunea, a spus la finalul audierilor ca lucrurile sunt departe de a se fi incheiat: "Mi se pare total anormal ca ambele cluburi implicate in acest caz, Rapid si Tractorul, nu ne-au trimis nici un document legat de acest caz! Il vom chema din nou pe Gica Popescu, chiar daca acum a refuzat sa vina. E datoria lui sa lamureasca anumite aspecte, mai ales pentru ceea ce reprezinta el in fotbalul romanesc".

×
Subiecte în articol: sport