x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Frunza mai are de luat bani

Frunza mai are de luat bani

05 Ian 2005   •   00:00

Dupa ce s-a despartit in aceasta iarna de Universitatea Craiova, mijlocasul Sorin Frunza a revenit la FC Vaslui, insa sustine ca mai are de primit de la fosta sa echipa suma de 10.000 de dolari. Frunza a fost nevoit sa plece de la Craiova, intrucat Dinel Staicu nu a achitat a doua rata din transfer catre FC Vaslui, anume 50.000 de dolari.

VICENTIU NEAGOE

COME BACK. La Vaslui, Frunza va fi din nou "capitan"
CLAUZA. Jucatorul se prevaleaza de o clauza existenta in contractul sau, unde este stipulat ca primeste amintita suma in cazul in care bifeaza minimum 15 meciuri pe sezon. In turul actualului campionat, Sorin Frunza a evoluat in toate partidele, plus cele din Cupa Romaniei. "Deocamdata nu se pune problema sa fac memoriu la LPF. Scadenta este pe 27 ianuarie si nu cred ca vor fi probleme. Cat am jucat la Universitatea am incasat toti banii la timp", a declarat mijlocasul. In acelasi timp, Frunza, in ciuda despartirii de "alb-albastrii", spune ca s-a simtit bine la Craiova si va ramane suporterul oltenilor: "Sunt absolut sigur ca echipa va scapa de retrogradare si, cu putin noroc, va lua Cupa Romaniei, indeplinindu-si astfel obiectivul propus la inceputul campionatului, calificarea intr-o cupa europeana".

CONTRACT. In acest moment, la Vaslui, Frunza a primit un contract de 30.000 de dolari, cel mai mare existent la o echipa de Divizia B, urmand a prelua si banderola de capitan al liderului Seriei I. De precizat ca la actuala sa echipa, cel mai mare contract este de 9.000 de dolari. "Orasul Vaslui merita o echipa pe prima scena a tarii. Eu nu consider ca este un pas inapoi acest transfer. Vina a fost a conducerii Universitatii ", a mai adaugat Sorin Frunza.

PREGATIRI
Dupa reunire si vizita medicala va urma un prim stagiu de pregatire la Sinaia, apoi oltenii vor pleca in Antalya, in perioada 28 ianuarie - 10 februarie. In intervalul 30 ianuarie - 5 februarie, Universitatea va participa la "Arcadia Belek Cup", la care si-au mai anuntat prezenta Slavia Praga, Lokomotiv Plovdiv, VfB Stuttgart, Vojvodina Novi Sad si Buchenon. In perioada ramasa pana la revenirea in tara, oltenii ar mai putea intalni pe Samsung Blue Wings sI Karpaty Lvov.

×
Subiecte în articol: sport frunză