x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Germania - Romanii, eroi la Cottbus

Germania - Romanii, eroi la Cottbus

29 Ian 2007   •   00:00
Germania  -  Romanii, eroi la Cottbus

Sergiu Radu si Vlad Munteanu au adus victoria lui Energie Cottbus, 3-1, in partida cu Borussia Monchengladbach din etapa a 18-a, prima a returului in Bundesliga. Radu a inscris in minutele 33 si 39, iar Vlad Munteanu a punctat in minutul 90. Singurul gol al Borussiei a purtat semnatura lui Degen (‘79). Cele trei puncte sunt fundamentale pentru Cottbus in lupta pentru evitarea retrogradarii. Intr-o alta intalnire, "lanterna" FSV Mainz, cu Marius Niculae in teren din minutul 76, a invins in deplasare, 1-0, pe VfL Bochum.

APRECIERI. Presa germana de ieri a laudat evolutiile romanilor de la Cottbus, in special pe cea a lui "Schija". "Radu fermecator! Se strange latul pentru Don Jupp", a titrat Bild, facand aluzie la faptul ca Borussia Monchengladbach nu a mai castigat de unsprezece meciuri in Bundesliga, iar scaunul tehnicianului Jupp Heynckes se clatina. Totodata, romanii i-au stricat jubileul antrenorului Borussiei, care se afla la meciul cu numarul 500 pe banca tehnica a unei echipe din prima liga germana.

SOC ROMANESC. "Radu incheie conturile rapid", a scris la randul sau Kicker, remarcand si prestatia mijlocasului Vlad Munteanu, care a inchis tabela la 3-1 si a pasat decisiv la cea de-a doua reusita a atacantului roman. In schimb, agentia ARD scrie, sub titlul "Radu duce Energie spre victorie", ca Vlad Munteanu a ratat de trei ori sansa de a deschide scorul, inainte ca "Schija" sa marcheze cele doua goluri. Pentru site-ul N24, Sergiu Radu a fost "eroul zilei" la Cottbus: "Radu socheaza pe Gladbach cu o dubla", a titrat site-ul german.
DECISIV
"Sergiu Radu a fost fermecator! Gladbach n-a mai castigat din octombrie, iar pentru Don Jupp se strange latul. In plus, atacantul roman i-a stricat si jubileul lui Heynckes, care ar fi dorit sa sarbatoreasca altfel cele 500 de meciuri ca antrenor in Bundesliga"
  • Bild
  • Bundesliga
    Rezultate: Cottbus - Monchengladbach 3-1; Bochum - Mainz 0-1; Arminia - Hamburg 1-1; Eintracht - Schalke 1-3; Nürnberg - Stuttgart 4-1; Hertha - Wolfsburg 2-1; Borussia - Bayern 3-2. Alemannia Aachen, echipa lui Laurentiu Reghecampf, a jucat aseara, dupa inchiderea editiei, cu Bayer Leverkusen.

    ×
    Subiecte în articol: sport radu cottbus