x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ghinion pentru Vali Badea!

Ghinion pentru Vali Badea!

de Ionut Paduraru    |    24 Iun 2007   •   00:00
Ghinion pentru    Vali Badea!
Sursa foto: DAVID PASARIS /

Atacantul stelist Valentin Badea a suferit ieri un accident rutier, in judeţul Teleorman, in timp ce se indrepta spre casa sa din Alexandria. Jucătorul se afla la volanul autoturismului său, un Audi A6, care a fost distrus in mare parte in urma coliziunii.

Steliştii s-au intors in noaptea de vineri spre sămbătă din stagiul de acomodare fizică desfăşurat la Valencia, iar măine au programate vizita medicală şi plecarea spre al doilea cantonament, de la Kaprun.

Ca şi la plecare, antrenorul Cosmin Olăroiu şi elevii săi nu au făcut nici o declaraţie la aeroport. Insoţiţi de soţii sau de prietene şi incărcaţi de bagaje, fotbaliştii au plecat direct spre casă, ei primind liber pănă luni dimineaţă. Atunci este programată vizita medicală, la INMS fiind aşteptaţi şi jucătorii care nu au făcut deplasarea la Valencia. Apoi, in efectiv complet, steliştii vor pleca in primul cantonament propriu-zis, in Austria, la Kaprun. In afară de pregătirea fizică, pe care se va pune accentul in acest stagiu, roş-albaştrii vor juca in Austria şi patru meciuri amicale: cu Apoel Nicosia, campioana Ciprului, la 29 iunie, cu Dnepr Dnepropetrovsk, echipa lui Oleg Protasov, la 1 iulie, cu FC Vilnius, ocupanta locului secund in Lituania, la 4 iulie, şi cu SV Ried, vicecampioana Austriei, la 5 iulie. Ultima etapă de pregătire a echipei se va desfăşura in Olanda, la Mierlo, in perioada 9-19 iulie.

ACCIDENT. Atacantul stelist Valentin Badea a suferit ieri un accident rutier, in judeţul Teleorman, in timp ce se indrepta spre casa sa din Alexandria. Jucătorul se afla la volanul autoturismului său, un Audi A6, care a fost distrus in mare parte in urma coliziunii. "Nu pot să-mi dau seama cum s-a intămplat. N-am nici un fel de problemă, decăt glezna piciorului drept puţin umflată. Bine că nu a fost ceva mai grav, fierul se repară", a declarat atacantul. Conform unor martori, Badea ar fi avut după accident probleme la pulpă, plăngăndu-se că nu-şi simte piciorul. Clubul din Ghencea a anunţat pe site-ul oficial că "starea sănătăţii fotbalistului este bună, evenimentul neavănd urmări care să pună in pericol participarea lui la programul normal de pregătire a echipei".

TRANSFERURI. Alex Duarte, impresarul lui Elton, a declarat ieri că jucătorul brazilian şi-a reziliat contractul cu Steaua, urmănd a se transfera la gruparea saudită Al Nasr. "Sămbătă s-a incheiat oficial colaborarea cu Steaua, care a fost de acord să-i dea drumul lui Elton pentru 500.000 de dolari. Actele au fost deja incheiate, aşa că nu mai este nevoie ca Elton să vină la Bucureşti, ci va merge direct in Arabia Saudită, unde va semna pe trei ani cu Al Nasr", a spus Duarte. "Incă nu am semnat actele pentru acest transfer, urmează ca in zilele viitoare să ne dăm acceptul pentru plecarea lui Elton la Al Nasr", a confirmat şi preşedintele Valeriu Argăseală, care a primit ieri şi o ofertă oficială din partea lui FC Bruges pentru Thereau. "Am făcut o ofertă Stelei pentru Thereau de mai puţin de două milioane de euro şi aşteptăm răspuns", a declarat managerul sportiv al grupării belgiene, Luc Devroe. In urmă cu căteva săptămăni, Gigi Becali a refuzat o ofertă de 1,5 milioane din partea lui Bruges, anunţănd că preţul atacantului francez este de 3 milioane de euro.

DICĂ. In afară de Elton şi de Thereau, un alt stelist dorit in străinătate este Nicolae Dică. Potrivit presei franceze, Dică este principala ţintă a lui OSC Lille, care este dispusă să plătească intre 5 şi 7 milioane de euro pentru achiziţionarea atacantului romăn. Oficiali ai lui Lille ar urma să sosească săptămăna viitoare la Bucureşti pentru a trata cu Gigi Becali transferul lui Dică.

×
Subiecte în articol: sport