x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ghionea nu pleacă

Ghionea nu pleacă

de Ionut Paduraru    |    05 Ian 2010   •   00:00
Ghionea nu pleacă
Sursa foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Antrenorul Mihai Stoichiţă spune că nu se pune problema renunţării la căpitanul Sorin Ghionea, subiectul unui posibil schimb de jucători cu Marko Ljubinkovici de la FC Vaslui.



Tehnicianul a declarat ieri că, în opinia sa, Ghionea este netransferabil în acest moment, din cauza problemelor de lot din apărare. "Nu am cum să renunţ la Ghionea, nu este de actualitate acest schimb atât timp cât s-a transferat şi Rada. Aş rămâne cu prea puţini fundaşi centrali", a spus Stoichiţă. Un alt stoper al Stelei, Alexandru Tudose, nu intră în planurile lui Stoichiţă pentru retur şi va fi împrumutat cel mai probabil la Gloria Bistriţa, în timp ce Eugen Baciu resimte dureri la coloana vertebrală şi ar putea suferi o intervenţie chirurgicală.

JELEV E ÎN CĂRŢI
În schimb, Mihai Stoichiţă a recunoscut că este interesat de achiziţionarea fostului său elev de la Litex Loveci, fundaşul bulgar Jivko Jelev, aflat în prezent sub contract cu Oţelul Galaţi. Jelev ar urma să-l înlocuiască în primul 11 al Stelei pe Ionuţ Rada, transferat în această iarnă la Al Nasr. "Nu pot să spun decât că orice este posibil în cazul lui Jelev", a declarat Stoichiţă ieri. Oficialii din Ghencea aşteaptă să vadă dacă pot să-l transfere gratis pe fundaşul central bulgar, care a depus memoriu la LPF pentru a fi declarat jucător liber după ce nu şi-a mai primit salariul de la Oţelul în ultimele patru luni.

Jelev, care a intrat în ultimele şase luni de contract cu gruparea gălăţeană, este aşteptat în aceste zile la negocieri, conducătorii stelişti urmând a-i propune un salariu de 120.000 de euro pe an, plus o primă de instalare dacă va primi statutul de jucător liber.

×
Subiecte în articol: sport