x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gigi Becali promite marea cu sarea

Gigi Becali promite marea cu sarea

de Vlad Ionescu    |    25 Mai 2010   •   00:00
Gigi Becali promite marea cu sarea
Sursa foto: Mihai Şteţcu/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Gigi Becali şi Adrian Mititelu se luptă de la distanţă pentru a-şi asigura serviciile lui Victor Piţurcă. Fostul selecţioner a stat în ultimele zile mai aproape de Universitatea Craiova decât de Steaua, însă "latifundiarul" din Pipera forţează nota şi promite că va desface larg baierele pungii numai ca să-şi ia de pe cap problema antrenorului pentru sezonul viitor.

"I-am spus că în momentul în care voi sta la masă cu el îi arăt un cont de 10 milioane de euro, îi spun ce vreau, iar el îmi zice ce are nevoie. Poate cheltuim 3 milioane, că mi-a spus că nu are nevoie de bani mulţi", a declarat Becali. Ca variantă de rezervă, patronul Stelei a pus ochii pe Cristian Pustai, de la Gaz Metan, căruia i-a transmis să nu se grăbească să semneze cu alt club, cum nici despărţirea de Mihai Stoichiţă nu mai e sigură. "Până nu vine alt antrenor, Stoichiţă nu pleacă. Dacă nu vine Piţurcă, atunci Stoichiţă rămâne. Cu Piţurcă discut la modul general, nu am negociat nimic", a spus Becali.

Acesta a anunţat că din vară îi va restrânge atribuţiile lui Valeriu Argăseală, care se va ocupa doar de relaţiile cu FRF şi cu LPF. "Trebuie să înţeleagă că nu putem conduce doar noi doi echipa. Suporterii nu-l vor şi trebuie să ţinem cont de părerea lor. O să aduc pe altcineva care să fie preşedinte pe probleme sportive", a spus Gigi Becali.

×