x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gloria Bistriţa - Oţelul 2-1: Rămăn sus

Gloria Bistriţa - Oţelul 2-1: Rămăn sus

de Ionut Paduraru    |    24 Sep 2007   •   00:00
Gloria Bistriţa  -  Oţelul 2-1: Rămăn sus
Sursa foto: Yosef Krishan/

Bistriţenii reuşesc să se menţină intre primele echipe din Liga 1, după victoria cu 2-1 inregistrată in faţa Oţelului

Bistriţenii reuşesc să se menţină intre primele echipe din Liga 1, după victoria cu 2-1 inregistrată in faţa Oţelului, dar gălăţenii au avut un gol perfect valabil, anulat eronat pe motiv de off-side.

Cel care a comis greşeala a fost Dorin Mudura, nimeni altul decăt asistentul agresat acum o lună de Ganea. In minutul 61, Mudura a anulat golul marcat de gălăţeanul Daniel Stan, deşi atacantul se afla in poziţie regulamentară de joc. Acelaşi asistent greşise in prima repriză şi in defavoarea gazdelor, la scorul de 0-0, oprindu-l, tot pe motiv de off-side, pe Tilincă dintr-o cursă spre poarta Oţelului. Gloria a deschis scorul in minutul 20, prin Coroian, care a inscris cu un şut plasat. Aproape imediat, oaspeţii au egalat, Sergiu Costin marcănd cu ajutorul portarului advers. Bistriţenii au punctat decisiv in minutul 51, prin Părvu.

TINEREŢE. Antrenorul gazdelor, Ovidiu Sabău, s-a declarat mulţumit de rezultat, mai ales că tinerii săi jucători nu sunt obişnuiţi cu presiunea locurilor fruntaşe. "Am reuşit să căştigăm, deşi ne-am confruntat cu un adversar valoros, care a reuşit să ne egaleze. Consider că este o victorie meritată, sunt foarte mulţumit de jucători. Am avut cea mai tănără apărare din Liga 1", a spus Sabău. De partea cealaltă, Petre Grigoraş

s-a plăns că elevii săi au greşit foarte mult. "A fost o victorie meritată de Gloria, fiindcă a greşit mai puţin decăt noi. N-a fost un joc spectaculos, din cauza unor greşeli inadmisibile la nivel de Liga I. Din păcate, nu am putut să ne ridicăm la valoarea jocurilor de pe teren propriu. Va trebui să analizăm foarte atent, pentru că trebuie schimbat ceva neapărat, ca echipa să meargă pe făgaşul pe care ni-l dorim", a precizat antrenorul Oţelului.

PROTEST. Cei peste 40 de membri ai galeriei Bistriţei au părăsit stadionul in minutul 5, nemulţumiţi că nu au fost lăsaţi să stea la peluză, unde aveau abonamente, şi au fost trimişi la tribuna a II-a, pentru a face loc suporterilor veniţi de la Galaţi. "Galeria nu e matură, a vrut neapărat să o ducem in peluză. Jandarmii şi poliţia ne-au spus ca locul acela să-l ţinem pentru oaspeţi. O să vină Steaua, Dinamo, ce facem? Scoatem de acolo 4.000 de oameni? Eu consider că, dacă ei iubesc echipa, n-ar fi trebuit să facă gestul acesta", a declarat despre incident preşedintele Gloriei, Jean Pădureanu.

×
Subiecte în articol: sport