x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Golanski e scump"

"Golanski e scump"

de Marius Mihalcea    |    30 Iun 2007   •   00:00
"Golanski e scump"
Sursa foto: Mihai Stetcu/

Directorul sportiv al "alb-vişiniilor", Viorel Moldovan, a recunoscut faptul că Pawel Golanski este dorit in Giuleşti, cu amendamentul că preţul polonezului constituie o piedică majoră in calea realizării tranzacţiei.

Rapid - Bugetul este intotdeauna marea problemă a giuleştenilor

Directorul sportiv al "alb-vişiniilor", Viorel Moldovan, a recunoscut faptul că Pawel Golanski este dorit in Giuleşti, cu amendamentul că preţul polonezului constituie o piedică majoră in calea realizării tranzacţiei.


Fundaşul dreapta al formaţiei Korona Kielce se află şi pe lista de achiziţii a Stelei, insă pentru "roş-albaştri" jucătorul nu reprezintă o prioritate, Hagi avăndu-i pe acest post, pe lăngă fostul rapidist Vali Bădoi, pe Petre Marin, Saban şi pe Nicoliţă. In schimb, după plecarea in Ghencea a celui poreclit "Lupul" şi modificarea sistemului de joc de către Bergodi, care a implementat modulul 4-3-3, giuleştenii sunt descoperiţi pe flancul drept al apărării, unde poate evolua doar Cristi Săpunaru.

DEZARMAT. Directorul sportiv al grupării de sub Podul Grant, Viorel Moldovan, a spus ieri că Golanski este un jucător interesant, numai că preţul acestuia, 1.200.000 de euro, depăşeşte in momentul de faţă posibilităţile Rapidului: "Este foarte adevărat că ne-am interesat de Golanski, dar este greu de adus. Noi il vrem, dar nu avem un buget stabil care să ne permită să-l luăm. N-avem banii pe care-i cer cei de la Korona Kielce. In plus, pentru că niciodată nu avem un buget clar, nu vă pot spune nici căţi bani am fi dispuşi să oferim pentru el". Şi cum şefii grupării poloneze i-au dat deja de inţeles lui Moldovan că nu sunt dispuşi să coboare preţul lui Golanski, oficialul rapidist merge in continuare pe mai multe piste. "Căutăm jucători ieftini, dar sunt greu de găsit. Avem căteva ţinte din America de Sud şi sper să aducem jucătorii care ne mai trebuie, un fundaş dreapta, dar şi un mijlocaş, pănă cănd echipa va pleca in cantonamentul din Elveţia", a mai spus directorul sportiv al "alb-vişiniilor".

SĂRBĂTOARE. Rapidiştii vor aniversa sămbătă primul lor titlu, cucerit in urmă cu 40 de ani, printr-un meci amical pe care-l vor disputa in compania formaţiei Petrolul Ploieşti. Meciul va avea loc pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, de la ora 20:00, şi va reprezenta debutul lui Criastiano Bergodi pe banca "alb-vişiniilor". Alegerea adversarului de sămbătă n-a fost intămplătoare, giuleştenii căştigănd campionatul ’66-’67 in urma egalului obţinut cu Petrolul, la Ploieşti, scor 0-0, in ultima etapă.

Acontat?

Potrivit unor surse apropiate clubului FC Naţional, transferul "bancarului" Ovidiu Herea la Rapid este ca şi rezolvat, chiar dacă preşedintele grupării din Parcul cu Platani, Constantin Iacov, spune ori de căte ori are ocazia că nu-i va da fotbalistului drumul să plece decăt in schimbul a 3.000.000 de euro. Dorit şi de Steaua, se pare că Herea va ajunge la Rapid pe o sumă infimă, in baza relaţiei de afaceri, foarte bine ascunse de ochii presei, dintre Iacov şi George Copos. Conform aceloraşi surse, cei doi ar fi, nici mai mult, nici mai puţin, in spatele firmei cipriote care deţine pachetul majoritar de acţiuni la FC Naţional. In această afacere, Copos ar fi principalul acţionar, urmat de fostul vicepreşedinte al lui Dinamo Gigi Neţoiu, in timp ce Iacov ar deţine doar un procent nesemnificativ.

×
Subiecte în articol: sport