x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal:Aproape de sferturi, în cupele europene

Handbal:Aproape de sferturi, în cupele europene

de Jurnalul National    |    16 Feb 2008   •   00:00

Şapte echipe româneşti dispută azi şi mâine meciurile retur din optimile de finală ale cupelor eu­ropene, toate având, cu o excepţie, prima şansă de calificare în sferturi

Şapte echipe româneşti dispută azi şi mâine meciurile retur din optimile de finală ale cupelor eu­ropene, toate având, cu o excepţie, prima şansă de calificare în sferturi. La feminin, în Cupa Cupelor, Rulmentul Braşov întâlneşte astăzi, acasă, la ora 19:00, pe De­brecen (Ungaria), cu care a re­mizat în primul joc, 30-30, iar “U” Cluj joacă mâine, în deplasare, cu Naisa Niş (Serbia), pe care a învins-o în tur cu 33-28. În Challenge Cup, azi sunt programate meciurile Dunărea Brăila – Olomouc (Cehia), de la 11:00, şi ABU Baku (Azerbaidjan) – Tomis Constanţa. În prima manşă, Dunărea a câştigat cu 27-26, iar Tomis s-a impus cu 32-22.

 

GREU. În competiţia similară masculină, UCM Reşiţa întâlneşte astăzi, în deplasare, pe Moslavina Kutina (Croaţia), pe care a învins-o în tur cu 40-26, iar Poli Timişoara dispută acasă ambele partide cu Fram Reykjavik (Islanda), sâmbătă şi duminică, de la 11:00. Cea mai dificilă misiune o au băieţii de la Steaua, în Cupa Cupelor, care primesc vizita formaţiei Veszprem (Ungaria), în faţa căreia au pierdut primul joc cu 31-23. Meciul are loc azi, la Chiajna, la 16:30 şi va fi transmis de Sport.ro.

×
Subiecte în articol: sport