x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal - Destule emotii cu Georgia

Handbal - Destule emotii cu Georgia

de Dragos Stoica    |    15 Ian 2007   •   00:00
Handbal - Destule emotii cu Georgia

Victorie pentru reprezentativa de handbal masculin a Romaniei, in meciul disputat ieri, la Constanta, cu scorul de 30-24 (16-11), in fata reprezentativei Georgiei.

Cel de-al patrulea meci din grupa a III-a de calificare in play-off-ul Campionatului European din 2008 n-a curs insa atat de linistit pe cat si-ar fi dorit suporterii prezenti la meci, un moment mai delicat consumandu-se chiar in debutul jocului cand, la scorul de 4-4, oaspetii au ratat o lovitura de la sapte metri.

EXTENUATI. Principalii marcatori ai "tricolorilor" au fost Sadoveac (’7), Rares Jurca (’5) si Novanc (’4). De partea cealalta, ex-gruzinii au impresionat in primul rand prin Kobelasvili (’5) si Kirilov (’4). "Dupa cum s-a vazut in timpul partidei, suntem foarte obositi, dar cel mai important este ca am reusit sa castigam. Ne-am dorit foarte mult acest lucru si acum ne asteapta doua meciuri foarte dificile cu letonii, insa eu cred sincer ca putem castiga", a spus Alin Sania la finalul meciului cu Georgia. La randul sau, cel mai bun om al reprezentativei Romaniei, Rares Jurca, a afirmat ca publicul constantean a fost aproape determinant pentru inclinarea balantei: "Am avut parte de un public minunat, care ne-a ajutat foarte mult sa trecem peste oboseala acumulata pana in prezent", a comentat Jurca. Prima clasata in grupa preliminara va juca in play-off, pentru a obtine calificarea la turneul final al CE din 2008.

OLTCHIM MERGE
Echipa de handbal feminin Oltchim Ramnicu-Valcea a invins ieri, pe teren propriu, formatia Cornexi Alcoa (Ungaria), cu scorul de 40-23 (21-9), calificandu-se in optimile de finala ale Cupei Cupelor. In tur, echipa pregatita de Gheorghe Tadici a incheiat la egalitate, 25-25, dupa o partida in care vulcanicul tehnician al Oltchimului a criticat vehement arbitrajul: "Nu mi s-a intamplat in viata mea sa nu primesc o lovitura de la 7 metri un meci intreg!". Tragerea la sorti a meciurilor din optimi va avea loc maine, la Viena.

×
Subiecte în articol: sport