x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal - Premiu de consolare

Handbal - Premiu de consolare

de Marius Mihalcea    |    13 Noi 2006   •   00:00
Handbal - Premiu de consolare

Reprezentativa Romaniei, antrenata de Gheorghe Tadici si Dumitru Musi, va debuta la competitia care se va desfasura in Danemarca impotriva nationalei Poloniei.

Handbal - Premiu de consolare Reprezentativa Romaniei, antrenata de Gheorghe Tadici si Dumitru Musi, va debuta la competitia care se va desfasura in Danemarca impotriva nationalei Poloniei.

Nationala feminina de handbal a Romaniei nu s-a calificat la turneul final al Campionatului European de anul viitor, dupa ce a pierdut barajul cu reprezentativa Serbiei, dar, ca un premiu de consolare, a fost invitata sa participe la Cupa Mondiala, intrecere care va avea loc, incepand de maine, in Danemarca. Romania face parte din grupa A, alaturi de reprezentativele Suediei, Poloniei si cea a tarii gazda, in timp ce in grupa B au fost repartizate nationalele Rusiei, Olandei, Ucrainei si Braziliei. Tricolorele vor debuta maine contra Poloniei, apoi vor intalni miercuri Suedia, iar joi vor infrunta Danemarca.

STEAUA. "Militarii" au ratat sambata calificarea in optimile de finala a Cupei EHF, dupa ce a pierdut in deplasare, cu scorul de 33-24 (15-13), meciul sustinut cu Grasshopper Zürich, in mansa secunda a turului trei al competitiei. Steaua pierduse si in tur, cu scorul de 32-33.

DINAMO CALIFICATA, HCM UMILITA
Dupa ce a invins in tur la sase goluri diferenta, Dinamo Bucuresti s-a impus si la Lisabona, 30-27 cu Sporting, calificandu-se in faza urmatoare a Cupei Cupelor. Cele mai multe goluri pentru echipa pregatita de Constantin Stefan au fost realizate de Bogdan Voica - 9, Filip si Ghionea - cate 5. In Liga Campionilor, HCM Constanta a mai suportat o umilinta, cedand cu 30-47, in deplasare, in fata campioanei Germaniei, THW Kiel. Astfel, constantenii au ratat calificarea, urmand a evolua tot in Cupa Cupelor.

×
Subiecte în articol: sport