x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal: Steaua, aproape eliminată

Handbal: Steaua, aproape eliminată

de Jurnalul National    |    11 Feb 2008   •   00:00
Handbal: Steaua, aproape eliminată

În optimile de finală ale Cupei Cupelor, băieţii de la Steaua au fost învinşi în deplasare cu scorul de 31-23 de vicecampioana Ungariei, Veszprem

În optimile de finală ale Cupei Cupelor, băieţii de la Steaua au fost învinşi în deplasare cu scorul de 31-23 de vicecampioana Ungariei, Veszprem, rezultat prin care şansele de calificare în sferturi s-au dimi­nuat considerabil. Încurajaţi de aproximativ 200 de suporteri, elevii lui Dumitru Berbece au rezistat iureşului gazdelor doar câteva minute, după care au cedat definitiv iniţiativa. Georgescu (5 goluri), Vujadinovic (5), Rudic (4) şi portarul Laufeac au fost singurii stelişti care au dat satisfacţie în acest joc.

 

SCOR. În schimb, în Challenge Cup, UCM Reşiţa se poate consi­dera deja calificată în sferturi, după victoria cu 40-26 obţinută acasă în faţa echipei Moslavina Kutina (Croaţia). Butulija (10 goluri) a fost încă o dată omul determinant al Reşiţei, sârbul fiind excelent secondat de Irimescu (8), Pasic (6) şi Ciubotariu (6). “Diferenţa este confortabilă, dar spun că doar în proporţie de 60% ne putem considera calificaţi. Croaţii sunt puternici, dar avem încredere în forţele noastre, mai ales că jucăm bine în de­pla­sare”, a declarat antrenorul Aihan Omer. În competiţia similară femi­ni­nă, Tomis Constanţa a învins acasă pe ABU Baku (Azerbaidjan), cu 32-22, iar Dunărea Brăila a dispus în de­plasare, cu 27-26, de Zora Olomouc (Cehia). Meciurile retur se vor disputa la 16 februarie.

×
Subiecte în articol: sport