x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Începe urmărirea

Începe urmărirea

de Mihai Igirosanu    |    23 Feb 2008   •   00:00
Începe urmărirea


După ce a efectuat ieri-dimineaţă ultimul antrenament, Steaua va pleca astăzi spre Iaşi, acolo unde mâine seară, de la ora 20:30, va întâlni echipa locală, Politehnica, în etapa a 20-a. 

LIGA 1 - Steaua debutează în noul sezon la Iaşi


După ce a efectuat ieri-dimineaţă ultimul antrenament, Steaua va pleca astăzi spre Iaşi, acolo unde mâine seară, de la ora 20:30, va întâlni echipa locală, Politehnica, în etapa a 20-a. 

Mizând pe achiziţiile de marcă, Dayro Moreno, Jose Moreno şi Andres Mendoza, dar şi pe revenirile a doi jucători importanţi, Ghionea şi Rădoi, accidentaţi o lungă perioadă, “roş-albaştrii” vor să înceapă în forţă cursa de urmărire a liderului CFR Cluj.

 

DORINŢĂ. “E nevoie de rezultate. După modul în care ne-am pregătit, sperăm că vom obţine victoria. Respect adversarul şi cred că va fi un meci aprig disputat”, a declarat ieri Marius Lăcătuş. “Orice antrenor ar vrea să aibă un lot precum cel al Stelei. Contează mult modul cum se antrenează jucătorii şi cum se prezintă în meciurile oficiale. Mirel Rădoi e pregătit să joace 90 de minute. Are ambiţie şi determinare, aşa că, dacă va fi nevoie de el, îl voi folosi în meciul cu Poli Iaşi”, a mai completat “Fiara”. Antrenorul ieşenilor, Ionuţ Popa, a prefaţat, la rândul său, meciul de mâine seară. “Am constatat că la această echipă se întâmplă fenomene care nu-mi convin. În pauza competiţională, am încercat să îmbin pregătirea fizică şi tehnică cu cea psihologică, şi în mare măsură am reuşit. Tot ce-am construit în pregătiri s-a destrămat într-o singură zi. A fost de-ajuns un articol în presă, care cred că este unic în istorie, ca să dărâme moralul echipei. Am fost făcuţi vânzători, blatişti. Mi-e greu să-i mobilizez acum pe jucători.”

 

Visează la surpriză

Deşi nu au rupt gura târgului în amicalele disputate în pauza de iarnă, jucătorii Universităţii Craiova par încrezători că formaţia din Bănie se poate întoarce de pe terenul liderului cu cel puţin un punct. Cel mai experimentat fotbalist al “albaştrilor”, Dorel Stoica, a spus că principalul scop al Craiovei în meciul de azi este să arate că are valoare. “Cam greu cu prima clasată, dar mergem să jucăm şi să demonstrăm că avem clasă. Toate meciurile sunt grele, nu prea mai contează cu cine joci, toate echipele se mobilizează atunci când întâlnesc Universitatea, care rămâne un nume de referinţă în fotbalul românesc. Vom face un rezultat foarte bun, dar asta numai pentru noi. Nu ne interesează banii altor echipe. Vom juca doar pentru Craiova şi atât.” (Mario Morcov)

 

CONTRAATAC

“Nu vreau să mai comentez zvonurile referitoare la corectitudine. Fiecare ar trebui să se gândească la ai lui, nu la trucaje. Să spui că meciul de la Iaşi e aranjat e o invenţie. Eu nu bag în seamă aşa ceva. Vreau ca pe teren să se decidă problema campioanei”

Marius Lăcătuş antrenor Steaua

×
Subiecte în articol: sport