x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport În fotoliul de lider

În fotoliul de lider

de Ionut Paduraru    |    05 Oct 2009   •   00:00
În fotoliul de lider
Sursa foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor/Intact Images

"Alb-vişiniii" au învins categoric la Piatra Neamţ şi au urcat pe primul loc înaintea meciurilor de ieri. Pentru giuleşteni urmează însă patru etape de foc, în care vor întâlni pe CFR Cluj, Steaua şi Dinamo.



Antrenorul giuleştenilor, Viorel Hizo, a recunoscut că s-a temut de această întâlnire. "Acum câteva etape am avut un joc asemănător cu Astra şi nu am dorit să mai trecem încă o dată prin tensiunile acelei partide. Ne-am revenit foarte greu după acel eşec. Acum a fost un joc pe care l-am dominat de la un capăt la altul. Victoria noastră este meritată şi nu poate fi pusă la îndoială", a spus Hizo. Autor a două goluri contra Ceahlăului, atacantul Mugurel Buga şi-a prelungit cu încă un an contractul cu Rapid, care expira peste trei luni.

"Nu pot să spun că e cea mai bună perioadă din cariera mea, pentru că aceea a fost în sezonul 2005-2006, când am jucat cu Rapidul în Cupa UEFA, dar, cu siguranţă, e cel mai bun început de sezon pe care l-am avut vreodată. I-am mulţumit lui Dumnezeu şi nu-mi venea să cred că Rapidul înscrie din toate ocaziile. Dacă în trecut ratam din situaţii incredibile, acum ne iese totul", a spus Buga, golgeterul la zi al Ligii I, cu şase reuşite.

"Flocea" este optimist
De partea cealaltă, managerul general al Ceahlăului, Florin Marin, speră în continuare că echipa sa poate evita retrogradarea. "Diferenţa a fost făcută de valoarea jucătorilor de la Rapid. În prima repriză, în două minute am primit două goluri. Jucătorii au cedat din punct de vedere psihic, lipsa de experinţă s-a văzut. Am avut şi noi situaţii, dar băieţii s-au precipitat şi le-am irosit. Continuăm şi avem încredere în strategia de a construi o echipă. S-au disputat doar nouă etape şi campionatul este foarte strâns, mai sunt şi alte echipe în situaţia noastră. Important e să nu cedăm, chiar dacă avem atât de mulţi jucători tineri", a spus Florin Marin.

×
Subiecte în articol: sport