x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Începe judecata!

Începe judecata!

de Dragos Stoica    |    24 Iun 2009   •   00:00
Începe judecata!
Sursa foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Şedinţa de mâine a noii Comisii de Disciplină va analiza situaţia lui FC Argeş iscată de scandalul arbitrajelor în care este arestat Cornel Penescu, acelaşi for urmând să redeschidă şi celebrul caz "Valiza".



Începe numărătoarea inversă pentru FC Argeş. Clasată la finalul ediţiei de campionat pe cea de-a zecea poziţie, formaţia din Trivale riscă retrogradarea în eşalonul secund, din cauza implicării patronului-preşedinte Cornel Penescu în scandalul arbitrajelor.

PRIMA ÎNFĂŢIŞARE

După ce a primit de la FRF dosarul privind FC Argeş, noua Comisie de Disciplină, care acum activează sub tutela LPF, are programată pentru mâine prima şedinţă. Citaţiile pentru martorii care vor fi chemaţi la audieri vor fi trimise în cursul zilei de azi, dar este sigur că un verdict final va fi dat în termen de aproximativ o lună, cu puţin înaintea începerii viitorului campionat. Totodată, va fi redeschis cazul "Valiza", după ce corespondenţa purtată în ultimele luni cu DNA Cluj a adus amănunte noi.

"Avem cazul FC Argeş, care e foarte greu, cazul «Valiza», în care am înţeles că au apărut elemente noi, şi toate cazurile din ultima etapă, pe care Federaţia n-a vrut să le mai judece", a declarat Dumitru Dragomir, care a mai adăugat că verdictul final în cazul Argeşului trebuie dat cel târziu până la 24 iulie. La rândul său, vicepreşedintele Comisiei de Disciplină, Adrian Neguţ, a declarat că, în cadrul primei şedinţe a forului, care va avea loc joi, vor fi analizate un număr-record de dosare.

×
Subiecte în articol: sport