x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Încredere în Dolha

Încredere în Dolha

de Ionut Paduraru    |    23 Apr 2009   •   00:00
Încredere în Dolha
Sursa foto: Raed Krishan/Gayeta Sporturilor/Intact Images

Accidentat grav în victoria lejeră obţinută împotriva bistriţenilor, Bogdan Lobonţ este convins că rezerva Emilian Dolha îl va înlocui cu succes în poarta lui Dinamo în cele şase luni cât va lipsi de pe gazon.



Portarul titular al naţionalei României se va opera în străinătate după ce a suferit o entorsă la genunchi cu ruptură a ligamentului încrucişat şi are încredere că Dinamo va deveni campioană şi fără el. "Le mulţumesc tuturor celor care m-au încurajat. Nu mi-e teamă de operaţie, sunt puternic, aşa cum trebuie să fie toţi dinamoviştii în acest final de campionat. Sunt convins că Dolha va fi la înălţime, pentru că este un portar foarte valoros. Rămânem în continuare numărul 1 în România. La câte găuri am avut în suflet, nu mai este loc pentru încă una", a declarat Lobonţ pentru site-ul său personal.

SUSPENDAŢI?

Dinamoviştii vor avea emoţii azi, când Comisia de Disciplină a FRF va judeca incidentele de la partida cu Rapid, din sferturile de finală ale Cupei României. Cazul trebuia analizat iniţial marţi, dar clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare a solicitat o amânare pentru a-şi putea formula apărarea. La meciul de la Piteşti, fanii "roş-albilor" au afişat mai multe bannere şi au proferat scandări cu tentă rasistă la adresa adversarilor, motiv pentru care giuleştenii au solicitat depunctarea şi suspendarea terenului lui Dinamo. Pentru gesturi asemănătoare, în Italia, Juventus a fost sancţionată luni cu o etapă de suspendare, în cazul unei decizii identice Dinamo urmând a juca fără spectatori chiar derby-ul cu CFR Cluj, de peste două etape.

SABĂU ŞI-A ACUZAT JUCĂTORII
La finalul partidei cu Dinamo, antrenorul Gloriei Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, şi-a criticat dur jucătorii, care au primit două goluri în superioritate numerică şi în condiţiile în care Marius Niculae îl înlocuise pe accidentatul Lobonţ în poarta gazdelor. "A fost o nesimţire crasă, nu pot accepta ca jucătorii să se comporte aşa, să te faci de râs. Îmi este ruşine! Eu, ca om, ca antrenor, nu pot accepta să fiu umilit aşa. Sigur o să ne acuze toată lumea că meciul a fost blat în repriza a doua. Mai pot să spun eu că nu a fost, la ce s-a întâmplat pe teren? Eu am crezut şi că pot câştiga acest meci, dar dacă numai eu cred asta, nu se poate face nimic. Voi analiza la rece, nu plec până în vară de la Bistriţa, apoi voi vedea ce voi face", a spus Sabău.

"Cu cele şapte puncte pe care le-am pierdut în acest retur am fi fost mult mai aproape de Liga Campionilor. Dar aşa, sunt convins că acest campionat o să se ducă până în ultima etapă"

Vasile Turcu acţionar Dinamo

×
Subiecte în articol: sport