x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    07 Feb 2008   •   00:00
Info

7 februarie 2008: Portarul grupării din Ghencea Robinson Zapata nu se gândeşte decât la Liga Campionilor şi la calificarea naţionalei ţării sale, Columbia, la Campionatul Mondial din 2010.

SINGAPORE. Şase jucători care au evoluat la formaţia Liao­ning Guangyuan au fost inculpaţi într-un caz de presupuse meciuri trucate, a anunţat federaţia din Singapore. Numele lor nu au fost divulgate, dar inculpările intervin imediat după cea a fostului ma­nager al unui alt club singaporez, Wang Xin. Clubul Liaoning a fost deja retrogradat din prima ligă.

 

STRANIERI. După ce şi-a reziliat contractul cu Gent, fostul internaţional Alin Stoica s-a tran­sferat tot în campionatul Belgiei, la Excelsior Mouscron, fiind prezentat oficial la noua sa echipă. “De acum înainte nu voi mai discuta decât pe teren”, a declarat mijlocaşul român. Alin Stoica a semnat un contract până la finele actualului sezon.

 

STEAUA. Portarul grupării din Ghencea Robinson Zapata (foto) nu se gândeşte decât la Liga Campionilor şi la calificarea naţionalei ţării sale, Columbia, la Campionatul Mondial din 2010. “Îmi doresc un titlu cu Steaua. Sper să câştigăm fiecare meci. Vreau să merg în UEFA Cham­pions League din nou şi, după aceea, să-mi îndeplinesc visul de a merge la Cupa Mondială cu echipa naţională a Columbiei. Depinde de noi dacă luăm titlul, depinde de fiecare meci. Depinde de ce facem noi, nu ce fac alte echipe. Dacă noi mergem bine în fiecare meci, vom fi doar la mâna noastră”, a decla­rat columbianul.

 

“U” CRAIOVA. Echipa antrenată de Nicolo Napoli a înregistrat prima victorie din sta­giul din Antalya, 1-0 cu Zaglebie Sosnowiec, proaspăt retrogradată în a doua ligă poloneză. Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de Prepeliţă, în minutul 7.

×
Subiecte în articol: sport