x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    08 Feb 2008   •   00:00
Info

8 februarie 2008: Marius Stan, preşedintele clubului Oţelul Galaţi, a declarat că transferul în ţară al lui Janos Szekely a fost blocat de CFR Cluj, care în schimb l-a împrumutat gratuit la Galaţi, pentru un an şi jumătate, pe atacantul Ciprian Deac.

RAPID. Formaţia din Giuleşti a plecat în Cipru, la Agia Napa, pentru al doilea stagiu de pregătire al iernii. Astăzi, elevii lui Mircea Rednic vor disputa un prim meci amical cu FC Cracovia (Polonia), în zilele următoare fiind perfectate jocuri cu Levski Sofia, Lokomotiv Sofia şi Şerif Tiraspol. Selecţionat la lotul naţional pentru meciul din Israel, portarul Dănuţ Coman va ajunge în Cipru în cursul zilei de mâine.

 

AMICALE. Liderul la zi al Ligii 1, CFR Cluj, şi Oţelul Galaţi au câştigat meciurile de verificare pe care le-au susţinut ieri în cadrul stagiilor de pregătire pe care le efectuează în Cipru. Ardelenii au învins cu 2-1 formaţia ucraineană Dnepr Dnepropetrovsk, la care fostul rapidist Ionuţ Mazilu a evoluat în repriza a doua, în timp ce gălăţenii s-au impus cu 2-0 în faţa bulgarilor de la Levski Sofia.

 

OŢELUL. Marius Stan, preşedintele clubului Oţelul Galaţi, a declarat că transferul în ţară al lui Janos Szekely (foto) a fost blocat de CFR Cluj, care în schimb l-a împrumutat gratuit la Galaţi, pentru un an şi jumătate, pe atacantul Ciprian Deac. “Le-am cedat celor de la CFR prima op­ţiune de cumpărare pentru Szekely. La ofertă egală, CFR are prioritate. L-au blocat la un transfer în ţară, dar nu există restricţie în a-l da în străinătate”, a spus Stan.

 

EURO 2012. Premierul Poloniei, Donald Tusk, a anunţat un ajutor bugetar de 100 de mi­lioane de euro pentru construirea a trei din cele patru stadioane care vor găzdui meciuri din cadrul Euro 2012. Este vorba despre arenele din Gdansk, Poznan şi Wroclaw, care vor fi ridicate până în 2010. Anunţul a venit la o săptămână după ce preşedintele UEFA, Platini, a prezentat un raport critic despre stadiul în care se află lucrările de infrastructură pentru turneul final, pe care Polonia îl va organiza împreună cu Ucraina.

×
Subiecte în articol: sport