x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    09 Feb 2008   •   00:00

9 februarie 2008: Reprezentativa României întâlneşte astăzi, la Tbi­lisi, naţionala Georgiei, într-un meci contând pentru etapa a 6-a a Cupei Europene a Naţiunilor.

RUGBY. Reprezentativa României întâlneşte astăzi, la Tbi­lisi, naţionala Georgiei, într-un meci contând pentru etapa a 6-a a Cupei Europene a Naţiunilor. Având deja două înfrângeri în partidele anterioare, “stejarii” sunt obligaţi să învingă pe terenul georgienilor pentru a mai păstra şanse de câştigare a trofeului, ad­judecat la ediţia precedentă. Me­ciul va însemna şi debutul într-un joc oficial pentru noul director tehnic al naţionalei noastre, neo-zeelandezul Ellis Mitchen.

 

ARBITRI. Cei 70 de arbitri din Liga 1 (26 de centrali şi 44 de arbitri asistenţi), împreună cu alţi 76 de cavaleri ai fluierului din li­gile inferioare, vor pleca azi într-un stagiu de pregătire în An­ta­lya (Turcia). “Cursul va începe efectiv duminică. În fiecare di­mi­neaţă vor avea loc antrenamente fizice monitorizate şi coordonate de un instructor, partea a doua a fiecărei zi fiind rezervată temelor teoretice”, a spus preşedintele CCA, Gheorghe Constantin.

 

STEAUA. Delegaţia “roş-al­baştrilor” a revenit din cantonamentul din Cipru în noaptea de joi spre vineri. Antrenorul Marius Lăcătuş a programat pentru ieri un antrenament de refacere, jucătorii primind apoi două zile libere. Luni, lotul va pleca în ur­mătorul stagiu, de cinci zile, care va avea loc în Antalya. În Cipru, Steaua a disputat patru meciuri de pregătire, toate câştigate.

 

DNA. Avocatul Sică Puşcoci a fost ieri pentru a doua oară la DNA, fiind audiat de procurori în cazul transferurilor frauduloase din fotbalul românesc. După o oră petrecută în sediul instituţiei, Puşcoci a spus la ieşire doar că a dat declaraţii în legătură cu transferul jucătorului Iulian Arhire şi că nu vrea să intre în amănunte.

×
Subiecte în articol: sport