x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    10 Feb 2008   •   00:00
Info

10 februarie 2008: Gruparea arădeană s-a transformat din asociaţie sportivă non-profit în societate comercială pe acţiuni, iar fostul investitor al “textiliştilor”, Nicolae Bara, a revenit în fruntea clubului.

RAPID: Un leton în probe

Antrenorul giuleştenilor, Mircea Rednic, îl va testa în aceste zile pe mijlocaşul leton de bandă stângă Andrejs Rubins. În vârstă de 29 de ani şi cu peste 90 de selecţii la prima reprezentativă a ţării sale, acesta este sub contract cu Spartak Moscova, dar ultima oară a jucat sub formă de împrumut la Metalurgs Liepajas. Rubins s-a alăturat deja lotului rapidist, care se află într-un stagiu de pregătire în Cipru, la Agia Napa.

 

UTA: FCM UTA a devenit S.A.

Gruparea arădeană s-a transformat din asociaţie sportivă non-profit în societate comercială pe acţiuni, iar fostul investitor al “textiliştilor”, Nicolae Bara (foto), a revenit în fruntea clubului. 51% dintre acţiunile societăţii nou-înfiinţate sunt deţinute de vechea asociaţie, FCM UTA, iar restul de 49% aparţin lui Bara. Cum Bara are însă acţiuni şi la FCM UTA, el a devenit practic noul proprietar al clubului.

 

CFR – OŢELUL: Egale şi învingătoare

CFR Cluj şi Oţelul Galaţi au încheiat la egalitate, scor 3-3, meciul disputat ieri în finala turneului amical din Cipru, iar organizatorii au desemnat câştigătoare ambele echipe, ele urmând să-şi împartă premiul de 10.000 de euro. Gălăţenii au condus cu 3-0, prin golurile înscrise de E. Jula (’7), D. Stan (’25) şi Szekely (’62), dar ardelenii au restabilit egalitatea, punctând prin Tony (’65), Minteuan (’67) şi Ruiz (’85). 

 

HANDBAL: Cu picioarele pe pământ

Campioana Românei, Oltchim Rm. Vâlcea, s-a împiedicat în prima parti­dă din faza secundă a Ligii Campi­onilor. Deşi a jucat pe terenul unei out­sidere, Nürnberg, formaţie aflată la un pas de faliment, “galacticele” lui Gheorghe Tadici nu au reuşit de­cât o remiză, 28-28, fiind egalate în ultima secundă. “Ne-au adus cu pi­cioarele pe pământ. Îmi vine să mă dau cu capul de pereţi. M-au deza­mă­git jucătoarele cu experienţă”, a de­clarat Tadici la final.

 

STRANIERI : Debut pentru Victoraş Iacob

Fostul atacant al Stelei, Victoraş Ia­cob (foto), a debutat oficial pentru noua sa formaţie, FC Kaiserslautern, într-un meci pierdut pe teren propriu, scor 1-2, în faţa formaţiei München 1860, în etapa a 19-a a ligii secunde din Germania. “Janker” a fost titular, fiind înlocuit în minutul ’86. În clasament Kaiserslautern ocupă poziţia a 16-a şi se află la cinci lungimi de u­ltimul loc neretrogradabil.

 

OLANDA : Marwilk în locul lui Van Basten

Antrenorul lui Feyenoord Rotterdam, Bert van Marwilk, este principalul can­­didat la înlocuirea lui Marco van Basten în funcţia de selecţioner al na­ţionalei Olandei, lucru care se va petrece după turneul final al CE. Fe­deraţia olandeză a confirmat că a de­marat discuţiile cu tehnicianul în vârstă de 55 de ani, care a câştigat Cupa UEFA cu Feyenoord în anul 2002. Actualul tehnician al Olandei, adversara României la Euro, a anun­ţat că renunţă la funcţie după CE.

×
Subiecte în articol: sport