x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    11 Feb 2008   •   00:00

11 februarie 2008: Mihai Covaliu şi Rareş Dumitrescu au ocupat la egalitate locul al treilea la Grand Prix-ul de sabie de la Budapesta.

SCRIMĂ. Mihai Covaliu şi Rareş Dumitrescu au ocupat la egalitate locul al treilea la Grand Prix-ul de sabie de la Budapesta. În semifinale, Covaliu a fost învins de ungurul Zsolt Nemcsik (13-15), cel care avea să câştige competiţia, iar Dumitrescu a cedat în faţa americanului Keeth Smart (12-15).

 

RUGBY. Reprezentativa României a pierdut cu scorul de 22-7 meciul cu Georgia, disputat la Tbilisi, în cadrul Cupei Europene a Naţiunilor, compromiţându-şi în mare parte şansele de câştigare a competiţiei. Punctele “stejarilor” au fost înscrise de Marius Tincu – eseu şi de Florin Vlaicu – transformare. În urma acestui eşec, cel mai categoric înregistrat vreodată în faţa “gruzinilor”, România rămâne pe locul patru al clasamentului, cu 12 puncte, prima fiind Georgia, cu 16 puncte.

 

PANDURII. Formaţia din Târgu-Jiu a învins cu 1-0 pe Minerul Lupeni într-un meci organizat în scopuri caritabile. Cei 7.000 de lei obţinuţi din vânzarea biletelor au fost donaţi familiei Elizei Ploscaru, o fetiţă de 5 ani care suferă de cancer. Jucătorii gorjeni au anunţat că vor ajuta cu bani familia micuţei, pentru a putea suporta tratamentul acesteia. Cu ocazia acestui meci au fost inaugurate instalaţia de nocturnă şi noua tabelă electronică a arenei din Târgu-Jiu.

×
Subiecte în articol: sport