x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    12 Feb 2008   •   00:00

12 februarie 2008: Preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, şi fostul impresar, Sică Puşcoci, s-au prezentat ieri-dimineaţă la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, care cercetează mai mulţi oameni de fotbal  într-un dosar de înşelăciune, evaziune fiscală şi spălare de bani

DNA. Preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, şi fostul impresar, Sică Puşcoci, s-au prezentat ieri-dimineaţă la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, care cercetează mai mulţi oameni de fotbal  într-un dosar de înşelăciune, evaziune fiscală şi spălare de bani. Sică Puşcoci a depus la DNA o solicitare procurorilor prin care cere să i se pună la dispoziţie probele acuzării.

“Am dat deja o declaraţie privind transferul lui Iulian Arhire în China. Justiţia nu se face la colţul străzii, ci pe documente şi pe acte”, a spus Puşcoci.

La plecare, Pădureanu a evitat să dea vreo declaraţie. Sur­prin­zător însă, tot ieri, la DNA s-a prezentat şi vicepreşedintele CA al Stelei, Teia Sponte, deşi gruparea din Ghencea nu este citată în acest dosar. “Am fost în vizită”, a declarat ironic oficialul stelist. 

 

HANDBAL. În prima manşă din optimile de finală ale Cupei Cupelor, echipa feminină Rulmentul Braşov a terminat la egalitate, 30-30, meciul din deplasare cu DVSC Debrecen (Ungaria). Elevele Marianei Târcă au condus majoritatea  timpului, însă au cedat şi au reuşit egalarea cu 10 secunde înainte de final. În aceeaşi competiţie, “U” Jolidon Cluj a dispus, acasă, de Naisa Niş (Serbia), cu 33-28. Partidele retur se vor disputa la sfârşitul săptămânii.

×
Subiecte în articol: sport