x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    13 Feb 2008   •   00:00

13 februarie 2008: Apărătorul lui Inter Milano, Cristi Chivu, a fost inclus de agenţia “Datasport” în cea mai slabă echipă a etapei a 22-a din Italia

STRANIERI. Apărătorul lui Inter Milano, Cristi Chivu, a fost inclus de agenţia “Datasport” în cea mai slabă echipă a etapei a 22-a din Italia, după prestaţia din partida câştigată în deplasare în faţa Cataniei, scor 2-0. Internaţionalul român a avut o medie a notelor de 5,31 în principalele publicaţii ita­liene. Pe lângă Chivu, din cea mai slabă echipă mai fac parte, printre alţii, Ronaldo (AC Milan), Mauri şi Dabo (ambii Lazio) şi Taddei (AS Roma).

FUTSAL. Luni seară, în derby-ul campionatului, formaţia ACS Odorheiul Se­cuiesc a învins pe teren propriu, scor 2-1, pe deţinătoarea titlului, CIP Deva, partida fiind urmărită de 2.000 de spectatori. Golurile au fost marcate de Toth şi Madarasz, respectiv Şotârcă. În urma acestui rezultat, gruparea din Odorhei conduce în clasament cu 39 de puncte, Deva este pe poziţia secundă, cu 35 de puncte, locul 3 fiind ocupat de Futsal Club Craiova, cu 32 de puncte.

 

ARBITRI. Alexandru Tudor va arbitra prima manşă a sferturilor de finală din Cupa UEFA dintre Benfica Lisabona, echipa fostului bistriţean Laszlo Sepsi, şi FC Nürnberg, formaţie care a eliminat Rapidul din actuala ediţie a competiţiei. Brigada românească este completată de Cristian Nica şi Aurel Oniţa.

×
Subiecte în articol: sport