x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    14 Feb 2008   •   00:00
Info

14 februarie 2008: Conducerea clubului a decis să dispute meciu­ri­le de pe teren propriu pe stadi­o­nul Extensiv din Parcul Romanescu şi nu pe cel din Caracal, aşa cum se stabilise iniţial

ECHIPA NAŢIONALĂ. Reprezentativa de fotbal a Ro­mâ­ni­ei are 1.060 de puncte şi se men­ţi­ne pe locul 13 în clasamentul FIFA pe luna februarie, dat publi­cităţii ieri. Adversarele României la turneul final al Campionatului European din 2008 ocupă ur­mă­toa­rele poziţii: Italia – 3 (1.484p), Franţa – 7 (1.223p) şi Olanda – 9 (1.170p). Lider în această ierarhie se menţine Argentina, urmată de Brazilia.

 

“U” CRAIOVA. Conducerea clubului a decis să dispute meciu­ri­le de pe teren propriu pe stadi­o­nul Extensiv din Parcul Romanescu şi nu pe cel din Caracal, aşa cum se stabilise iniţial. Patronul Adrian Mititelu (foto) a vizitat sta­dionul din Caracal şi, ne­mul­ţu­mit de su­pra­­faţa de joc, a declarat că prefe­ră să investească 70.000-80.000 de euro pentru ca stadionul Extensiv să fie omologat. Universitatea va juca primul meci pe arena din Parcul Romanescu sâmbătă, de la ora 13:30, în amicalul cu FC Drobeta.

 

FARUL. Fotbaliştii antrenaţi de Ion Marin se plâng că gruparea constănţeană are datorii faţă de ei. “În primele 19 etape ale acestui se­zon am primit o singură primă, de 800 de dolari. Apoi am primit doar promisiuni din partea conducerii, iar suma pe care ar urma să o pri­meas­că fiecare titular a ajuns la circa 5.500 dolari. Este ade­vă­rat că nici rezultatele noastre nu au fost dintre cele mai bune, însă atunci când am câştigat puncte ni s-a promis că acestea vor fi plă­ti­te”, a declarat unul dintre titularii echi­pei, sub protecţia anonimatului.

 

CUPA ROMÂNIEI. Pentru al doilea an consecutiv, finala Cupei României Timişoreana va avea loc în provincie. Ultimul act din acest sezon se va disputa la 10 mai, pe stadionul Ceahlăul din Piatra-Neamţ, după ce finala din 2007 s-a jucat la Timişoara.

×
Subiecte în articol: sport