x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    15 Feb 2008   •   00:00
Info

15 februarie 2008: Atacantul echipei AC Milan Ronaldo s-a accidentat grav în timpul meciului de campionat cu Livorno, devenind indisponibil până la finalul sezonului

FRANŢA. Internaţionalul de tineret Claudiu Keşeru şi-a prelungit cu trei ani contractul cu FC Nantes, înainte de a fi împrumutat la echipa Libourne Saint-Seurin, în urmă cu trei săptămâni. “Cel mai bun lucru pentru mine este să plec pentru o perioadă, ca să revin apoi mai puternic”, a declarat fotbalistul, care a negat, în ciuda zvonurilor din presa franceză, că ar fi purtat negocieri cu formaţia Brest.

 

VOLEI. Echipa feminină Dinamo Bucureşti a fost învinsă în deplasare, cu scorul de 3-0, de formaţia turcă Vakifbank Guneş Istanbul, în prima manşă a sferturilor de finală ale Challenge Cup. Partida retur se va disputa la Bucureşti, la 20 februarie.

 

ITALIA. Atacantul echipei AC Milan Ronaldo (foto) s-a accidentat grav în timpul meciului de campionat cu Livorno, încheiat cu scorul de 1-1, devenind indisponibil până la finalul sezonului. El a suferit o ruptură a tendonului rotulian al genunchiului stâng, la doar trei minute după ce a fost trimis în teren, fiind transportat de urgenţă la spital. Fotbalistul a cerut să fie operat la Paris, de echipa profesorului Gerard Sailant, cel care i-a reconstruit genunchiul în urmă cu opt ani. În general, o accidentare ca cea a starului brazilian impune o pauză între 9 şi 12 luni.

 

RUGBY. Învinsă de Georgia, la Tbilisi, cu scorul de 22-7, naţio­nala României a coborât o poziţie în clasamentul mondial alcătuit de International Rugby Board. “Stejarii” se află acum pe locul 16, în timp ce Georgia a urcat două locuri, de pe 16 pe 14. Celelalte adversare ale României în Cupa Europeană a Naţiunilor se situează astfel: Rusia – locul 17, Spania – 21 şi Portugalia – 22. Prima este Africa de Sud,

urmată de Noua Zeelandă.

×
Subiecte în articol: sport