x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    16 Feb 2008   •   00:00
Info

16 februarie 2008: Jo-Wilfried Tsonga, care a făcut parte din echi­pa de Cupa Davis a Franţei învin­gătoare în întâlnirea cu Româ­nia, a anun­ţat că nu va participa la tur­neul de la Rotterdam

VOLEI. Echipa feminină Ştiin­ţa Bacău a învins pe teren propriu, cu scorul de 3-0, formaţia Unic Piatra-Neamţ, în prima man­şă a sferturilor de finală ale competiţiei continentale Challenge Cup. Returul este programat la 21 februarie, la Piatra-Neamţ, învin­gătoarea urmând să se califice în Final Four.

 

GERMANIA. Atacantul Victoraş Iacob, transferat în această iarnă de la Steaua la FC Kaiserslautern, va lipsi de pe gazon mai multe săptămâni, după ce a suferit o accidentare la meniscul extern drept. Kaiserslautern este clasată pe locul 16, cu 19 puncte acumulate în 19 etape. Iacob a jucat titular la noua echipă în acest retur, atât în partida din depla­sare, 1-1 cu Borussia Mon­chenglad­bach, cât şi în cea de pe teren propriu, 1-2 cu TSV München.

 

TENIS. Jo-Wilfried Tsonga (foto), care a făcut parte din echi­pa de Cupa Davis a Franţei învin­gătoare în întâlnirea cu Româ­nia, a anun­ţat că nu va participa la tur­neul de la Rotterdam. “Îi înţeleg decizia, motivată de obo­sea­lă. Ştiu din experienţă proprie că este dificil să îţi revii după o evo­­luţie foarte bună la un turneu de Grand Slam”, a declarat organizatorul turneului, Richard Krajicek.

 

GLORIA BISTRIŢA. Fun­daşul sârb Jasmin Trtovac a semnat ieri un contract pe cinci sezoane cu gruparea bistriţeană. “Trtovac este jucătorul nostru pentru următorii cinci ani. Am rezolvat actele de transfer”, a spus vicepreşedintele ardelenilor, Ioan Horoba. În vârstă de 21 de ani, Trtovac (1,75 metri) este fundaş dreapta şi a evoluat ultima oară pentru Novi Pazar, pentru care a jucat 17 meciuri în tur şi a marcat un gol. Gloria l-a achiziţionat ieri şi pe Andrei Mureşan, de la Universitatea Cluj.

×
Subiecte în articol: sport