x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    17 Feb 2008   •   00:00
Info

17 februarie 2008: Clubul Interbox a anunţat că a vândut deja peste 10.000 de bilete pentru meciul de la 29 februarie dintre Lucian Bute şi americanul William Joppy

TENIS: Hănescu, învins la Delray Beach

Perechea Victor Hănescu/Ross Hutchins (România/Marea Britanie) a ratat calificarea în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Delray Beach (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 411.000 de dolari. În sferturi, Hănescu şi Hutchins au fost învinşi cu scorul de 3-6, 6-4, 10-5 de cuplul Max Mirnîi/Jamie Murray (Belarus/Marea Britanie), cap de serie numărul 2.

 

BOX: Interes mare pentru meciul lui Bute

Clubul Interbox a anunţat că a vândut deja peste 10.000 de bilete pentru meciul de la 29 februarie dintre Lucian Bute (foto) şi americanul William Joppy, care are drept miză titlul mondial la categoria super­mij­lo­cie. De asemenea, Comitetul IBF a ales cei trei judecători pentru această întâlnire: Benoit Roussel (Canada), Nelson Vasquez (Puerto Rico) şi Frank Adams (SUA). Supervizorul meciului va fi Hiawatha Knight.

 

HANDBAL: Rezultate bune în Challenge Cup

Echipa de handbal feminin Dunărea Brăila s-a calificat în sferturile de finală ale Challenge Cup, deşi a reuşit decât o remiză pe propriul teren, 27-27 cu DHK Zora Olomouc (Cehia), în manşa secundă a opti­milor. În tur, Dunărea Brăila câştigase în deplasare cu 27-26. La masculin, Poli Timişoara a învins ieri, pe teren propriu, cu 26-24 pe Fram Reykjavik (Islanda), în manşa tur a optimilor de finală ale Challenge Cup. Returul va avea loc azi, tot la Timişoara. 

 

RAPID: Pancu rămâne optimist

Atacantul Daniel Pancu nu este îngrijorat din cauza meciurilor pierdute în cantonamentul din Cipru: “Nici nu ştiu cum e mai bine, să baţi pe toate în amicale, să pierzi... Important este că am ieşit din acest turneu doar cu o singură accidentare. Mai avem o săptămână la dispoziţie şi cred că Rapid are şanse cel puţin egale cu celelalte echipe la titlu”.

 

STEAUA: Au revenit din Antalya

Jucătorii stelişti s-au întors vineri seară în ţară, după stagiul de cinci zile petrecut în Antalya. Preşedintele Valeriu Argăseală crede că, în urma celor arătate în amicale, “roş-albaştrii” au şanse să câştige cam­pionatul. “Eu cred că n-avem motive să fim pesimişti, e adevărat, nici un optimism fără suport n-ar trebui să avem. Cele şapte meciuri consecutive câştigate sunt rezultatul unei munci foarte bune făcute în această perioadă”, a spus Argăseală.

 

“U” CRAIOVA: Crişan mizează pe Bornescu

Antrenorul de portari al Universităţii Craiova, Ştefan Crişan, consideră că Mircea Bornescu va fi unul dintre jucătorii selecţionaţi la naţională pentru Campionatul European. “Este printre cei mai buni portari din România şi aştept un retur excelent de la el. I-am spus că sunt două luni în care trebuie să lupte, să dea totul din el, căci este o şansă uriaşă să participe la Campionatul European. Consider că va fi unul dintre cei trei portari din lot”, a spus Crişan.

×
Subiecte în articol: sport