x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    18 Feb 2008   •   00:00

18 februarie 2008: Manchester United a învins cu 4-0 pe Arsenal în cel mai important meci din sferturile de finală ale Cupei Angliei.

FRANŢA. Fundaşul marocan al echipei Valenciennes, Abdeslam Ouaddou, a depus plângere la poliţie împotriva unei persoane care i-a adresat insulte rasiste în timpul meciului cu Metz, din etapa a 25-a a Ligue 1. În octombrie 2007, Liga Profesionistă de Fotbal din Franţa a sancţionat clubul Bastia, din eşalonul secund, cu retragerea unui punct, din cauza insultelor rasiste proferate de suporteri.

 

ANGLIA. Manchester United a învins cu 4-0 pe Arsenal în cel mai important meci din sferturile de finală ale Cupei Angliei. Tehnicianul lui Arsenal, Arsene Wenger, a motivat înfrângerea prin starea proastă a terenului: “Veţi vedea un Arsenal total diferit când vom juca pe un alt teren. Acest gazon este o ruşine. Sunt jucători care valorea­ză 20 sau 25 de milioane de lire sterline şi nu pot să paseze o dată fără ca mingea să sară”. 

 

HOCHEI. Pentru prima dată în istorie Steaua se va clasa sub locul doi la finalul campionatului naţional de hochei pe gheaţă. Ieri, în penultimul meci al sezonului regulat, roş-albaştrii au fost învinşi cu 5-2 la Bucureşti de HC Csikzereda, rezultat care ar putea duce la demisia antrenorului Marius Gliga. Indiferent de scorul partidei de azi, Steaua nu mai poate urca mai sus de locul trei, finala urmând a se disputa între Sport Club Miercurea Ciuc şi HC Csikzereda.

×
Subiecte în articol: sport