x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    19 Feb 2008   •   00:00

FRF. Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a promis antrenorilor din Liga 1 că va fi deschis în ceea ce priveşte arbitrajul la meciurile din campionat. “Trebuie să existe echidistanţă şi echilibru şi vă asigur că nu există nici un parti-pris din partea noastră. Orice antrenor va avea uşa deschisă la mine în privinţa arbitrajelor şi voi transmite acest mesaj mai departe, către Comisia Centrală a Arbitrilor”, a declarat Lupescu ieri, la întâlnirea cu tehnicienii care deţin licenţă Pro.

 

STEAUA. Ieri, la primul antrenament de la revenirea din Turcia, jucătorii stelişti s-au pregătit fără antrenorul principal, Marius Lăcătuş, aflat la întâlnirea tehnicienilor de la Casa Fotbalului. În lipsa “Fiarei”, şedinţa de pregătire a fost condusă de Massimo Pedrazzini.

 

FIFA. Preşedintele forului mondial, Sepp Blatter, a declarat că Spania riscă să fie suspendată din toate competiţiile internaţionale dacă guvernul va continua să facă presiuni asupra federaţiei de fotbal. “Dacă Guvernul spaniol, prin Consiliul de Sport, va continua să preseze federaţia de fotbal să organizeze alegeri prezidenţiale înainte de JO de la Beijing, vom exclude naţionala şi echipele de club de la orice competiţie, respectiv turneul final al CE şi cupele europene”, a spus Blatter.

×
Subiecte în articol: sport