x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

17 Mai 2008   •   00:00

În cadrul turneului efectuat în Portugalia, echipa naţională de tineret a României a terminat la egalitate, scor 1-1, al doilea meci amical disputat în faţa reprezentativei ţării gazdă, după ce şi primul se încheiase cu acelaşi scor.

Din nou remiză cu Portugalia

 

 

În cadrul turneului efectuat în Portugalia, echipa naţională de tineret a României a terminat la egalitate, scor 1-1, al doilea meci amical disputat în faţa reprezentativei ţării gazdă, după ce şi primul se încheiase cu acelaşi scor. Golul “tricolorilor” a fost înscris de jucătorul Farului, Păcuraru, în minutul 79, cînd elevii lui Emil Săndoi evoluau în inferioritate numerică, Mardare fiind eliminat în minutul 46.

 

 

 

 

“Briliantul” Adrian Mutu a devenit tată pentru a treia oară

 

 

Internaţionalul român al echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a devenit tată pentru a treia oară, după ce, ieri-dimineaţă, soţia sa, Consuelo, a născut o fetiţă. “Briliantul” mai are o fetiţă de doi ani cu actuala sa soţie, şi un băiat, Mario, din prima căsnicie, cu Alexandra Dinu.

 

 

 

DINAMO. Ultima oară la Lech Poznan, portarul Emilian Dolha şi-a reziliat contractul cu gruparea poloneză de primă divizie, dorindu-şi să revină în campionatul intern, fiind dorit de Mircea Rednic la Dinamo. “Mă doare că am plecat din Polonia, dar nu mai puteam continua, am fost nevoit să-mi reziliez contractul. Dacă va fi vreo ofertă concretă din Liga1, voi analiza. Nu sunt genul de fotbalist care să se autopropună”, a declarat Dolha.

 

 

STEAUA. Gruparea din Ghencea va efectua două stagii de pregătire în Austria, în cadrul cărora va susţine cîte patru meciuri amicale. Primul este prevăzut pentru perioada 25 iunie – 4 iulie, la velden Worther See, iar celălalt între 9 şi 19 iulie, la Flachau. Printre adversari se numără Fc Koln, Red Bull Salzburg şi Beşiktaş Istanbul, mai negociindu-se cu Everton şi AEK Atena. Altfel, începînd din sezonul viitor, la arena din Ghencea vor fi sporite numărul camerelor de supraveghere.

 

 

“U” CLUJ. Atacantul Dorin Goga este dorit insistent de Poli Timişoara, care a trimis o ofertă oficială pe adresa grupării clujene. “Oferta este de 1,5 milioane de euro, dar pînă la 22 mai, cînd se va şti sigur cine va prelua clubul, nu putem da un răspuns. Vom discuta şi vom trimite o contraofertă, poate cerem mai mult”, a spus preşedintele Toni Doboş.

×
Subiecte în articol: sport