x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

18 Mai 2008   •   00:00
Info

18 mai 2008:Ultima etapă din Serie A progra­mea­ză astăzi, de la ora 16:00, două partide decisive în lupta pentru titlul de campioană.

EURO 2008:Raul va fi lăsat acasă

Selecţionerul Spaniei, Luis Aragones, a anunţat lotul pentru turneul final al CE din Austria şi Elveţia, care va debuta la 7 iunie. Surprinzător, golgeterul all-time al naţionalei spani­ole, Raul Gonzales, cu 44 de goluri, va fi lăsat acasă, în locul atacantului lui Real Madrid fiind preferaţi, cu excepţia lui Fernando Torres, David Villa (Valencia), Sergio Garcia (Zaragoza) şi Daniel Guiza (Mallorca).

 

ITALIA:Chivu este aproape de titlu

Ultima etapă din Serie A progra­mea­ză astăzi, de la ora 16:00, două partide decisive în lupta pentru titlul de campioană. Campioana en-titre şi li­derul la zi, Inter Milano, are un punct avans în faţa celor de la AS Roma, ur­mînd a evolua pe terenul Parmei şi avînd neapărată nevoie de victorie. Internaţionalul Cristi Chivu (foto) este accidentat şi nu va evolua la milanezi. AS Roma se va depla­sa la Catania şi speră la un suc­ces coro­bo­rat cu un pas greşit al Interului.

 

GERMANIA: Bremen, în grupele Ligii

Disputată ieri, ultima etapă a cam­pio­natului german a clarificat şi ulti­mele necunoscute ale sezonul. Bremen (1-0 la Leverku­sen) şi-a asigurat prezenţa în grupele Ligii Campionilor, alături de campioa­na Bayern. Schal­ke (2-0 la Nurnberg) va juca în turul III preliminar al celei mai puternice competiţii intercluburi. În partea inferi­oa­ră, Nürnberg le va însoţi în 2.Budesliga pe Hansa Rostock şi pe Duisburg.

 

HANDBAL: Steaua – Constanţa, ultimul act al Cupei

Astăzi, de la ora 11:00 (SportRo, în direct), la Brăila va avea loc finala Cu­pei României, între campioana Stea­ua şi HCM Constanţa. În semifinale, steliştii au învins pe Ştiinţa Bacău, scor 27-22, în timp ce gruparea de pe Litoral a depăşit-o pe revelaţia se­zonului, HC Odorhei, scor 29-25. Cum Stea­ua va juca în grupele Ligii Campio­ni­lor, echipa constănţeană este sigură de locul în Cupa Cupelor indiferent de deznodământul finalei.

 

CFR CLUJ: Alcantara a fost prezentat

Campioana continuă seria achizi­ţii­lor, după argentinianul Prette, ieri fiind prezentat şi brazilianul Hugo Alcantara (foto stînga), un fundaş central în vîrstă de 29 de ani. “În Portugalia se vorbeşte foarte frumos despre CFR Cluj. Am şansa să evo­luez în grupele Ligii Campionilor şi sînt foarte feri­cit”, a declarat apără­to­rul sud-american, care a fost adus de la formaţia portugheză Belenenses.

 

CM HOCHEI:  Canada şi Rusia îşi dispută finala

În această seară, la Quebec, de la ora 20:00 (în direct la Sport1), se va disputa finala Campionatului Mondial, între reprezentativa ţării gazdă, Canada, şi Rusia. Canadienii au trecut în semifinale de Suedia, 5-4, în timp ce ruşii au învins la scor, 4-0, formaţia Finlandei.  “Va trebui să fim agresivi, dar şi atenţi în acelaşi timp”, a spus tehnicianul Canadei, Ken Hitchcock. La rîndul său, antrenorul Rusiei, Viaceslav Bîkov, a precizat: “Este un vis pentru cele două ţări”.

×
Subiecte în articol: sport