x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

19 Mai 2008   •   00:00

19 mai 2008:Dan Petrescu crede că Chelsea, fosta sa echipă, va cîştiga Liga Campionilor, pentru că este mai flămîndă de rezultate decît adversara sa din finală, Manchester United

LIGA CAMPIONILOR. Dan Petrescu crede că Chelsea, fosta sa echipă, va cîştiga Liga Campionilor, pentru că este mai flămîndă de rezultate decît adversara sa din finală, Manchester United. “Chelsea este pentru prima oară în finală, iar acest lucru va face diferenţa. Dacă Terry şi Carvalho vor juca în centrul apărării, nu vor fi probleme, pentru că sînt cei mai buni fundaşi centrali din lume”, a spus antrenorul Unirii Urziceni.

 
HANDBAL. Echipa masculină Steaua a cîştigat pentru a doua oară consecutiv Cupa României, în finala căreia a învins cu 33-32, după două serii de aruncări de la 7 metri, pe HCM Constanţa. Eroul meciului a fost portarul stelist Ivezici, care a apărat patru lovituri de departajare. Antrenorul învinşilor, Vasile Stîngă, a pus rezultatul nefavorabil pe seama arbitrajului şi a anunţat că nu va mai continua la echipa constănţeană.
 

FRANŢA. Selecţionerul Raymond Domenech a anunţat lotul lărgit de 30 de jucători reţinuţi pentru stagiul de pregătire dinaintea turneului final al Euro 2008. Marea surpriză este convocarea atacantului de 22 de ani Bafetimbi Gomis, care în acest cam­pionat a înscris 16 goluri pentru Saint-Etienne. În schimb, a fost lăsat acasă David Trezeguet, de la Juventus, al doilea în clasamentul golgeterilor din Italia, absenţa acestuia fiind însă anticipată de presa franceză. Lotul definitiv va fi stabilit pînă la 28 mai.
 

KAIAC-CANOE. Echipajul de canoe patru al României, alcătuit din Ciprian Popa, Nicolae Flocea, Silviu Simiocencu şi Cătălin Costache, a cucerit ieri medalia de aur în proba pe distanţa de 500 m din cadrul CE de la Milano. La kaiac patru feminin, Alina Chirilă, Lidia Talpă, Florica Vulpeş şi Iulia Pascu au cîştigat bronzul la 1.000 m. În proba similară masculină, România a ocupat doar locul 6, ratînd calificarea la JO de la Beijing. În prima zi a finalelor, ţara noastră a mai obţinut o medalie de argint şi una de bronz.

×
Subiecte în articol: sport