x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

20 Mai 2008   •   00:00
Info
Sursa foto: AFP/

20 mai 2008:Real Madrid a sărbătorit al 31-lea titlu din istorie (foto) după ce a învins cu 5-2 pe Levante, în ultima etapă din Primera Division.

HANDBAL. Naţionala fe­minină de handbal tineret a României va evolua în grupa A, alături de Slovenia, Ungaria, Germania şi Uruguay, la Cam­pionatul Mondial din Macedonia (21 iulie-3 august). România s-a calificat la CM după ce a cîştigat grupa din preliminarii, cu trei victorii din tot atîtea posibile, în faţa Austriei, Portugaliei şi Bosniei-Herţegovina. Naţionala de tineret a obţinut medaliile de bronz la precedenta ediţie a CM, din Canada, în 2006, dar şi la CE din 2007.

 
SPANIA. Real Madrid a sărbătorit al 31-lea titlu din istorie (foto) după ce a învins cu 5-2 pe Levante, în ultima etapă din Primera Division. Alături de Real, direct în grupele Ligii Campionilor va juca vicecampioana Villarreal, în timp ce FC Barcelona şi Atletico Madrid vor evolua în ultimul tur preliminar al competiţiei. În Cupa UEFA vor lua startul FC Sevilla, Racing Santander şi Valencia, din postura de cîştigătoare a Cupei Spaniei. Au retrogradat în liga secundă Real Zaragoza, Murcia şi Levante.

 
ÎNOT. Înotătorul Filip Stan a fost una dintre revelaţiile celei de-a 36-a ediţii a concursului internaţional pentru copii de la Wels (Austria). Acesta a terminat învingător în toate cele patru probe pe distanţa de 50 de metri rezervate sportivilor născuţi în anul 2000, fiind răsplătit cu Trofeul Speedo pentru cele mai bune rezultate la această categorie de vîrstă.

 
ITALIA. Preşedintele clubului Lazio, Claudio Lotito, a anunţat că Ştefan Radu va fi cumpărat definitiv, el fiind împrumutat de la Dinamo pînă la finalul acestui sezon. “Radu va fi răscumpărat”, a declarat Lotito pentru Corriere dello Sport. Fundaşul evoluează la Lazio din luna ianuarie. În momentul tranzacţiei, presa ita­liană a scris că Radu a fost împrumutat pînă la finalul sezonului pentru 1.190.000 de euro, urmînd ca Lazio să mai achite diferenţa pînă la 5.400.000 de euro dacă va decide să-l cumpere definitiv.

×
Subiecte în articol: sport