x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

22 Mai 2008   •   00:00
Info

22 mai 2008:Fostul tehnician al lui Siena, Mario Beretta (foto), este dorit la Rapid în cazul în care Ladislau Bölöni nu va accepta propunerea făcută de Fathi Taher şi George Copos.

TENIS. Jucătoarea de tenis Edina Gallovits a ratat ieri calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Strasbourg (Franţa), dotat cu premii în va­loare totală de 175.000 de dolari. Gallovits a fost învinsă în turul doi cu scorul de 6-4, 6-4 de Alona Bondarenko (Ucraina), urmînd să primească 20 de puncte WTA şi un cec în valoare de 2.260 de dolari. Sorana Cîrstea a părăsit turneul de la Istanbul în aceeaşi fază, după ce a fost învinsă de Agnieszka Radwanska (Polonia). Cîrstea va primi 20 de puncte WTA şi un cec de 2.550 de dolari.

 
RUGBY. Comisia de Disciplină a FRR a suspendat ieri şase juniori de la CSS 3 Steaua şi CS Cleopatra Mamaia pe perioade cuprinse între 5 şi 10 etape, aceştia fiind şi amendaţi după ce s-au bătut în meciul direct. Acelaşi for a mai decis suspendarea pentru un an a antrenorului secund al echipei de seniori de la Dinamo, Ştefan Demici, care va trebui să plătească şi o amendă de 2.000 lei pentru jignirea unor oficiali ai Federaţiei.

 
INTER. Antrenorul Roberto Mancini va rămîne şi sezonul viitor pe banca tehnică a milanezilor, după ce impresarul acestuia a contrazis zvonurile potrivit cărora există neînţelegeri cu preşedintele Massimo Moratti, dar a confirmat că tehnicianul are într-adevăr nişte divergenţe cu staff-ul medical. Inter a cîştigat duminică al treilea titlu consecutiv de campioană a Italiei, însă presa a scris tot mai mult despre o eventuală instalare a lui Jose Mourinho în funcţia de antrenor.

 
RAPID. Fostul tehnician al lui Siena, Mario Beretta (foto), este dorit la Rapid în cazul în care Ladislau Bölöni nu va accepta propunerea făcută de Fathi Taher şi George Copos. Antrenorul italian, care şi-a încheiat contractul cu gruparea la care evoluează şi Paul Codrea, a confirmat ieri tratativele prin intermediari cu formaţia din Giuleşti, dar a precizat că momentan n-a vorbit personal cu oficialii “vişiniilor”.

×
Subiecte în articol: sport