x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

23 Mai 2008   •   00:00

Deşi Fathi Taher şi George Copos aşteptau ieri o confirmare din partea lui Ladislau Bölöni pentru a prelua conducerea tehnică a Rapidului, acesta încă menţine suspansul.

Bölöni menţine suspansul în Giuleşti

 

 

Deşi Fathi Taher şi George Copos aşteptau ieri o confirmare din partea lui Ladislau Bölöni pentru a prelua conducerea tehnică a Rapidului, acesta încă menţine suspansul. “Din păcate, nu pot da un răspuns în acest moment dacă accept oferta. Am de rezolvat unele probleme personale, după care voi face publică decizia.” Fostul selecţioner le dă totuşi speranţe giuleştenilor: “Tot ce pot spune acum este că sînt şanse mari să devin managerul Rapidului”.

 

 

 

 

Adrian Mutu, desemnat al doilea “stranier” din Serie A

 

 

Atacantul Fiorentinei, internaţionalul Adrian Mutu, a terminat pe locul doi, cu o medie de 6,46, în topul celor mai buni stranieri din Serie A în acest sezon, în urma notelor acordate de principalele publicaţii din Italia. El a fost devansat de Ibrahimovici, de la Inter.

 

 

 

FOTBAL FEMININ. Postul Euforia TV va transmite în direct două meciuri ale naţionalei de fotbal feminin a României, contînd pentru preliminariile Campionatului European din 2009, găzduit de Finlanda. Echipa noastră face parte din Grupa a 2-a, alături de Italia, Suedia, Ungaria şi Irlanda, prima clasată urmînd a se califica la CE. Partidele transmise în direct sînt România – Italia (mîine, ora 15:00, Stadionul Buftea) şi România – Ungaria (28 iunie, ora 15:00, Stadionul Municipal Oradea).

 

 

FRF. Comisia de Disciplină a hotărît ca Universitatea Craiova să joace un meci fără spectatori şi clubul să fie amendat cu 30.000 de lei pentru că a permis unor persoane străine să intre în zona vestiarelor la meciul cu Ceahlăul, iar patronul Adrian Mititelu a fost suspendat două luni şi amendat cu 6.000 de lei pentru declaraţii la adresa arbitrilor. Preşedintele Comisiei, Daniel Marin Cernat, a precizat că nu s-a putut lua decizia depunctării clubului Universitatea, deoarece decizia suspendării lui Mititelu nu era definitivă şi irevocabilă. În privinţa Stelei, judecată pentru “cazul valiza”, audierile vor continua săptămîna viitoare.

 

 

BULGARIA. Preşedintele lui Litex Loveci, Angel Boncev, este dat dispărut de poliţia bulgară. Oficialul a fost văzut ultima oară ieri-dimineaţă, cînd s-a întors acasă împreună cu familia. A rămas să parcheze maşina, dar nu a mai ajuns în casă. “Uşile maşinii au fost blocate, iar el nu mai răspunde la telefonul mobil. Încă mai căutăm informaţii”, a declarat un oficial al lui Litex, care săptămîna trecută a cucerit Cupa Bulgariei, 1-0 în finala cu Cerno More Varna.

 

 

DINAMO. Golgeterul Ligii 1, Ionel Dănciulescu, ocupă locul 10 în clasamentul celor mai buni marcatori din campionatele din Europa. Dinamovistul, cu 21 de reuşite, i-a devansat, printre alţii, pe Benzema (Lyon) şi pe Trezeguet (Juventus). Prima poziţie e ocupată de Huntelaar (Ajax), cu 33 de goluri, urmat de Cristiano Ronaldo (Man. United), cu 31 de goluri.

×
Subiecte în articol: sport