x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

26 Mai 2008   •   00:00

GERMANIA. Claudiu Niculescu a declarat că este dispus să rămînă la MSV Duisburg şi în sezonul următor, în ciuda retrogradării. “Nu vreau să plec, ci, din contră, să contribui la revenirea echipei în Bundesliga”, a spus Niculescu.

STEAUA. Conform site-ului footmercato.net, fundaşul Mihai Neşu se află în atenţia grupării franceze AS Saint-Etienne, cu care a mai fost asociat de presa franceză şi la începutul acestui an. Saint-Etienne a încheiat sezonul pe locul şase şi intenţionează să se întărească serios în această vară, iar Neşu este una dintre achiziţii. În altă ordine de idei, cotidianul andaluz Sur Digital a scris că, în afara argentinianului Armenteros, Steaua îl vrea şi pe atacantul Diego Perotti, în vîrstă de 19 ani.

AMICALE. Campioana Europei, Grecia, a fost învinsă de Ungaria într-un meci de verificare disputat la Budapesta, cu scorul de 2-3 (Amanatidis ’45+2, Kacuranis ’93 / Dzsudzsak ’48, Juhasz ’63, Vadocz ’68). În altă partidă, reprezentativa Elveţiei a învins la Lugano cu 2-0 selecţio­nata Slovaciei, golurile fiind marcate de Behrami (’56) şi Frei (’63). La Rijeka, Croaţia a bătut Moldova cu 1-0, printr-un gol înscris de N. Kovac (’30). Într-o partidă disputată între două echipe neparticipante la Euro, Irlanda şi Serbia au terminat la egalitate (1-1), pentru gazde marcînd Keogh (’90), iar pentru oaspeţi Pantelici (’75).

FRANŢA. După ce şi-a trecut în cont eventul, portarul Gregory Coupet şi-a anunţat plecarea de la Olympique Lyon. “Da, plec. Modul meu de a le mulţumi tuturor suporterilor este realizarea în premieră a dublei cupă-campionat”, a declarat internaţionalul francez în vârstă de 35 de ani. Gregory Coupet evoluează la Olympique Lyon din 1997. El a cîştigat cu echipa din Lyon de şapte ori campionatul Franţei, Olympique aflîndu-se la primul event din istorie după victoria cu 1-0, după prelungiri, în faţa lui PSG.

×
Subiecte în articol: sport