x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

27 Mai 2008   •   00:00

27 mai 2008



Gustavo Kuerten a spus "adio" tenisului!
După eşecul din primul tur al turneului de la Roland Garros, 3-6, 4-6, 2-6 cu francezul Paul-Henri Mathieu, brazilianul Gustavo Kuerten (foto), 31 de ani, şi-a anunţat retragerea. "Sînt mulţumit de succesele obţinute, dar cel mai important este dragostea voastră", a declarat Kuerten, cu ochii în lacrimi. Ieri, Monica Niculescu a fost învinsă de sîrboaica Jelena Jankovici, 6-7, 2-6.

Băiatul lui Yannick Noah a fost prins cu droguri
Baschetbalistul lui Chicago Bulls Joakim Noah (foto), fiul fostului mare tenisman francez Yannick Noah, a fost arestat pentru posesie de marijuana. Noah junior, 23 de ani, a fost prins de poliţie duminică noapte şi riscă o pedeapsă de şase luni de închisoare.

ITALIA. Mijlocaşul Sorin Paraschiv a marcat un gol pentru Rimini în meciul cîştigat în deplasare, 4-0, cu Albinoleffe, în penultima etapă din liga a doua italiană. Paraschiv a înscris pentru 3-0, în minutul 76, aceasta fiind a treia reuşită a sa în acest sezon. Înaintea ultimei etape, Rimini este clasată pe locul 7, cu 66 de puncte, şi nu mai are nici o şansă să prindă barajul pentru promovare.

ADVERSARI. Antrenorul reprezentativei de tineret a României, Emil Săndoi (foto), a fost impresionat de forţa arătată de Olanda, adversara României la CE, în meciul amical cu Ucraina, cîştigat cu 3-0. "Olanda este în acest moment una dintre cele mai puternice echipe din lume. Am fost impresionat de forţa lor, mai ales că au evoluat mulţi jucători care în mod normal nu sînt titulari. Van Basten are de unde alege. Sînt convins că domnul Piţurcă îi cunoaşte foarte bine şi nu cred că au cum să ne surprindă cu ceva nou în cele trei săptămîni care au rămas pînă la meci", a spus Săndoi.

VOLEI. Naţionala de volei masculin a României a pierdut toate cele trei partide disputate la finalul acestei săptămîni, cu Ucraina, Slovacia şi Cehia, în cadrul grupei A din turul doi preliminar al Campionatului European din 2009, care s-a desfăşurat la Poprad (Slovacia). Cel de-al doilea turneu al grupei A va avea loc în Cehia, între 30 mai şi 1 iunie.

SERBIA. Partizan Belgrad a cîştigat campionatul Serbiei după ce a învins în ultima etapă, în deplasare, pe Napredak Krusevac, scor 1-0. Partizan a acumulat 80 de puncte, în timp ce Steaua Roşie Belgrad a ocupat locul doi, cu 75 de puncte.

IRAK. FIFA a decis ieri să suspende Irakul din competiţiile internaţionale, după ce Guvernul de la Bagdad a dizolvat Federaţia Irakiană de Fotbal. Forul internaţional a precizat că suspendarea ar putea fi ridicată pînă joi dacă Guvernul irakian anulează decretul prin care a decis dizolvarea.

×
Subiecte în articol: sport