x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

28 Mai 2008   •   00:00

“U” CRAIOVA. Gruparea din Bănie va efectua două stagii de pregătire în Germania şi Olanda, lotul pregătit de Nicolo Napoli urmînd a se reuni la 13 iunie. “Primul stagiu este prevăzut în perioada 23 iunie-1 iulie, iar al doilea între 3 şi 12 iulie. La dorinţa antrenorului, în partidele de verificare nu vom întîlni adversari puternici, Nicolo Napoli ţinînd în primul rînd să-şi facă programul de pregătire pe care îl gîndeşte”, a declarat managerul Ovidiu Stîngă. (Mario Morcov)

DINAMO. Referitor la viitorul lui Osvaldo Miranda (foto, stînga), care încă nu s-a adaptat în “Ştefan cel Mare”, preşedintele executiv, Cristi Borcea, exclude o despărţire de atacantul argentinian. “Miranda face parte din planurile noastre de viitor. A trecut peste problemele legate de accidentări, peste cele de adaptare, şi acum este OK. Sînt convins că în sezonul următor va fi un jucător de bază. Am încredere în calităţile lui extraordinare. În concluzie, este netransferabil”, a declarat oficialul “cîinilor”.

FIFA. Preşedintele forului mondial, Sepp Blatter, a anunţat că susţine proiectul ca doar cinci jucători străini să aibă drept de joc pentru un club într-un meci întreg. “Este vorba despre mai mult decît simple discuţii. FIFA, UEFA, dar şi Comitetul Olimpic Internaţional trebuie să exploreze toate modalităţile pentru a implementa această lege”, a declarat Blatter în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FIFA.

FC VASLUI. Fostul tehnicain al lui CFR Cluj şi Rapid, Cristiano Bergodi, se află la Vaslui pentru a negocia preluarea grupării patronate de Adrian Porumboiu. “Echipa are un proiect foarte interesant, iar domnul Porumboiu are ambiţii mari. Şi sezonul trecut putea fi revelaţia, dacă scoatem din discuţie finalul. Încă nu m-am hotărît, rămîne să discutăm zilele acestea”, a declarat antrenorul italian.

×
Subiecte în articol: sport