x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

08 Iun 2008   •   00:00
Info

ROLAND GARROS - Ana Ivanovici a cîştigat trofeul
Tenismena sîrbă Ana Ivanovici (foto) a cîştigat ieri, pentru prima dată în cariera sa, turneul de Grand Şlem de la Roland Garros. Ivanovici a învins-o în finala competiţiei pe jucătoarea rusă Dinara Safina, scor 6-4, 6-3.



ROLAND GARROS - Ana Ivanovici a cîştigat trofeul
Tenismena sîrbă Ana Ivanovici (foto) a cîştigat ieri, pentru prima dată în cariera sa, turneul de Grand Şlem de la Roland Garros. Ivanovici a învins-o în finala competiţiei pe jucătoarea rusă Dinara Safina, scor 6-4, 6-3. Calificarea în finala de la Roland Garros i-a adus Anei Ivanovici şi poziţia de lider mondial în ierarhia feminină. Azi, în finala masculină, se vor întîlni elveţianul Roger Federer şi spaniolul Rafel Nadal.

EURO 2008 - Cîştiguri de 1,3 miliarde de euro
Pentru organizarea Campionatului European din Austria şi Elveţia, UEFA a cheltuit aproximativ 600 de milioane de euro, dar estimează că va obţine cîştiguri de 1,3 miliarde de euro, cu 50 la sută mai mult decît la ediţia precedentă. 60 la sută din venituri vor fi obţinute din drepturile de televiziune, 21 la sută din licenţele de marketing şi sponsorizări, 12 la sută din produsele VIP şi doar 7 la sută din vînzarea de bilete.

HANDBAL - Băieţii dau baraj în Muntenegru
Absentă din 1995 de la turneele finale ale Campionatului Mondial, naţionala masculină a României pare decisă mai mult ca oricînd să revină în elita internaţională. Elevii antrenorului Aihan Omer întîlnesc astăzi, la Bijelo Polje, de la ora 18:00 (în direct la Sport.ro), echipa Muntenegrului, în primul joc al barajului de calificare la CM 2009, care va avea loc în Croaţia. Returul este programat sîmbăta viitoare, la Oradea.

×
Subiecte în articol: sport