x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

09 Iun 2008   •   00:00

9 iunie 2008:Potrivit publicaţiei portugheze Jornal de Madeira, formaţia Rapid este interesată de serviciile jucătorilor Ricardo Fernandes şi Juliano Spadacio, ambii de la Nacional Madeira

RAPID. Potrivit publicaţiei portugheze Jornal de Madeira, formaţia din Giuleşti este interesată de serviciile jucătorilor Ricardo Fernandes şi Juliano Spadacio, ambii de la Nacional Madeira, precum şi de portarul Marcos, de la Maritimo Funchal. Sursa citată notează că preşedintele lui Nacional, Rui Alves, s-a deplasat la Bucureşti pentru a discuta despre transferurile jucătorilor săi.

 
CICLISM. Cea de-a 45-a ediţie a Turului României, competiţie care reuneşte 88 de rutieri din 15 ţări, a debutat cu o etapă prolog desfăşurată la Botoşani, pe distanţa de 3,7 kilometri. Victoria a revenit olandezului Sander Oos­tiander, care la sfîrşitul etapei a îmbrăcat tricoul galben, de lider al clasamentului general. Tricoul albastru, pentru cel mai bun român, a revenit lui Dan Anghe­lache, campionul de anul trecut.

 
HANDBAL. Echipa feminină a României s-a calificat la turneul final al CE din Macedonia (2-14 decembrie), după ce a trecut la baraj de Islanda. Învingătoare în tur cu 37-23, la Reykjavik, elevele lui Gheorghe Tadici au cîştigat şi cel de-al doilea joc, disputat la Brăila, cu scorul de 33-23. Cea mai bună jucătoare a României a fost portarul Talida Tolnai, care a avut 11 intervenţii reuşite. Cele mai multe goluri, cîte 6, au fost marcate de Adina Meiroşu (foto) şi Florina Bârsan. La turneul final sînt direct calificate Norvegia, Rusia, Franţa, Germania, Un­garia şi Macedonia. Pentru trico­lore urmează o binemeritată va­canţă, pînă la 29 iunie, după care vor începe pregătirile în vederea Jocurilor Olimpice de la Beijing.

 
KAIAC-CANOE. Echipajul feminin de kaiac 4 al României, alcătuit din Maria Gheorghiţă, Bianca Pleşca, Elena Rentea şi Nicoleta Tertis, a ocupat locul al treilea în proba de 1.000 m din cadrul primei etape a Cupei Mondiale, care a avut loc la Szeged. Victoria a revenit Ungariei, urmată de Polonia.

×
Subiecte în articol: sport