x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

14 Iun 2008   •   00:00

14 iunie 2008



HANDBAL. Naţionala masculină a României joacă azi, la Oradea, returul barajului de calificare la CM 2009 din Croaţia, contra reprezentativei Muntenegrului. Partida va începe la ora 11:00 şi va fi transmisă în direct de Sport.ro. Pentru a se califica după o pauză de 14 ani la CM, echipa antrenată de Aihan Omer are nevoie de o victorie la 5 goluri diferenţă, după ce Muntenegru s-a impus în prima manşă cu 31-27.

RAPID. Jucătorii giuleşteni au efectuat ieri vizita medicală, la finalul căreia mijlocaşul Costin Lazăr şi-a exprimat speranţa că portughezul Jose Peseiro va rămîne mult timp la conducerea echipei. "E bine că a venit un antrenor cu experienţă, deocamdată nu îl cunoaştem foarte bine, dar toţi ne dorim să avem continuitate. Ne dorim să nu se mai schimbe atît de mult antrenorii, pentru că ne afectează şi pe noi, jucătorii. Acum sîntem puţini, dar buni. Noi aşteptăm să vină jucători care să ne aducă titlul şi să jucăm în Liga Campionilor", a spus Lazăr.

CICLISM. Rutierul bulgar Pavel Şumanov (Hemus) a cîştigat etapa a cincea a Turului ciclist al României, desfăşurată
pe traseul Sighişoara – Braşov – Vălenii de Munte, după ce i-a învins la sprint pe italianul Angelo Ciccone (Italia) şi pe olandezul Sander Oostlander (Asito Cycling Team). După cinci etape,
lider al clasamentului rămîne ungurul Rida Cador
(P-Nivo Betonexpressz).

STEAUA.
Cotidianul El Dia de Cordoba a scris ieri că atacantul brazilian Arthuro Henrique Bernhardt, căruia îi expiră împrumutul de la Alaves la Cordoba, nu mai recunoaşte existenţa negocierilor pentru un transfer la Steaua, deşi a admis acest lucru zilele trecute. "Se fac multe speculaţii. Se mai spune că am oferte de la echipe din Segunda Division, dar nu este nimic concret. Singurul lucru clar este că la finalul sezonului trebuie să mă întorc la Alaves. Acum mă gîndesc doar la echipa cu care am contract, Cordoba", a declarat Arthuro pentru presa spaniolă.

×
Subiecte în articol: sport