x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

15 Iun 2008   •   00:00

15 iunie 2008



CICLISM - Rida Cador, primul în Turul României
Cea de-a 45-a ediţie a Turului României s-a încheiat ieri, la Constanţa, cu victoria ungurului Rida Cador, care a fost premiat cu 2.705 euro. Primul dintre români a fost Dan Anghelache, cîştigătorul de anul trecut, care a ocupat locul 9 în clasamentul final. Inclusă pentru prima oară în calendarul UCI, competiţia a primit doar calificativul "suficient" din partea comisarului italian Eduardo Margiotta.

BOX - Diaconu va lupta în România
În urma unei licitaţii care a avut loc la Ciudad de Mexico s-a decis ca meciul pentru titlul mondial WBC la categoria semimijlocie, dintre campionul interimar Adrian Diaconu (foto) şi deţinătorul centurii, americanul Chad Dawson, să se dispute în România. Data şi locul meciului urmează să fie stabilite în următoarele 90 de zile. Bursa celor doi boxeri va fi de două milioane de euro, din care 40% îi vor reveni românului.

RUGBY - Jucăm cu Rusia  în IRB Nations Cup
Echipa României întîlneşte în această seară (ora 20:00, în direct la Sport.ro) reprezentativa Rusiei, în cea de-a doua etapă a turneului IRB Nations Cup, competiţie găzduită de Stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti. În prima rundă, România a dispus de Uruguay cu 10-6, iar Rusia a fost întrecută de Italia A cu 38-15. Tot azi se dispută şi meciurile Georgia – Uruguay şi Italia A – Emerging Springboks (Africa de Sud).

×
Subiecte în articol: sport