x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

17 Iun 2008   •   00:00

COSR. Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a prezentat ieri echipamentul sportiv şi ţinuta oficială pe care membrii delegaţiei României le vor purta la JO de la Beijing, culorile predominante fiind roşu, albastru, alb şi turcoaz. Echipamentul sportiv este produs de firma Asics, iar ţinuta oficială de Secuiana, pentru băieţi, şi Caremil, pentru fete.



COSR. Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a prezentat ieri echipamentul sportiv şi ţinuta oficială pe care membrii delegaţiei României le vor purta la JO de la Beijing, culorile predominante fiind roşu, albastru, alb şi turcoaz. Echipamentul sportiv este produs de firma Asics, iar ţinuta oficială de Secuiana, pentru băieţi, şi Caremil, pentru fete. Ţinutele au fost prezentate chiar de cîţiva dintre sportivii care ne vor reprezenta la Beijing, printre care atleţii Marian Oprea şi Angela Moroşanu şi scrimerii Mihai Covaliu şi Rareş Dumitrescu. “Sînt haine frumoase şi foarte comode. Îmi plac chiar mai mult decît cele pe care le-am avut la alte ediţii ale JO”, a spus fostul campion olimpic Mihai Covaliu, care speră să urce din nou pe podium şi la Beijing.

APEL. Comisia de Apel a FRF a amînat luarea unei decizii în cazul “valiza cu bani” pentru ziua de miercuri, cînd va fi reaudiat fotbalistul echipei “U” Cluj, Dorin Goga. Iniţial, Comisia de Disciplină hotărîse penalizarea Stelei cu 7 puncte, iar a clubului “U” Cluj cu 6 puncte. Finanţatorul Stelei, Gigi Becali şi preşedintele lui “U” Cluj, Anton Doboş, au fost suspendaţi timp de doi ani, primind şi o amendă de cîte 200.000 de lei, iar jucătorii Petre Marin şi Gigel Coman au fost suspendaţi şase luni.

DINAMO. Gruparea din Ştefan cel Mare şi-a asigurat serviciile portarului Emilian Dolha, care a semnat un contract pe trei ani. “Contractul nu a fost încă înregistrat la LPF, aşa că nu pot spune că sînt sută la sută al lui Dinamo”, a declarat jucătorul în vîrstă de 28 de ani, care a evoluat ultima oară în Polonia, la Lech Poznan. El va participa la stagiul de pregătire al echipei din Germania, unde Dinamo va disputa trei meciuri amicale, în compania unor formaţii din ligile inferioare.

STEAUA.
Vicecampioana României s-a reunit ieri, la stadionul Ghencea, în vederea pregătirii noului sezon competiţional. Antrenorul Marius Lăcătuş a avut la dispoziţie 20 de jucători, cu care a efectuat un antrenament uşor, de reacomodare la efort. De la reunire au lipsit fotbaliştii care participă la EURO 2008, columbienii Zapata şi Dayro Moreno, convocaţi la echipa naţională, precum şi  Ovidiu Petre şi Ifeanyi Emeghara, ambii nerefăcuţi după operaţii.

GERMANIA. Oficialii lui Energie Cottbus resping posibilitatea ca atacantul Sergiu Radu şi mijlocaşul Vlad Munteanu să revină în această vară la clubul german, care i-a cedat înaintea sezonului trecut la VfL Wolfsburg. “Am văzut şi eu informaţiile şi vreau să spun foarte clar că pentru noi acesta nu mai este un subiect. Am achiziţionat jucători noi şi nu ne gîndim la cei doi”, a spus Steffen Heidrich, preşedintele lui Energie.

OŢELUL. Gruparea gălăţeană l-a achiziţionat pe atacantul sîrb Nemanja Jovanovici de la Universitatea Cluj în schimbul sumei de 275.000 de euro. Jovanovici este aşteptat în cantonamentul Oţelului din Poiana Braşov.

“U” CRAIOVA. Conducerea Universităţii Craiova a aprobat ieri noua organigramă a clubului, potrivit căreia finanţatorul Adrian Mititelu va fi preşedinte executiv. Mititelu va fi secondat de Lucian Mitu (vicepreşedinte), Dan Idiţa (administrator delegat) şi Gigel Preoteasa (secretar general). Departamentul tehnic va fi condus de managerul general, Ilie Balaci, şi de managerul tehnic, Ovidiu Stîngă. La echipa a doua a clubului, Primăvara, antrenor principal a fost numit Ştefan Crişan.

ANGLIA. Proprietarul lui Manchester City, Thaksin Shinawatra, a confirmat că încearcă să-l transfere pe brazilianul Ronaldinho de la FC Barcelona. “Îl căutăm şi vom continua să o facem”, a spus fostul premier thailandez.

PANDURII. Preşedintele Marin Condescu îşi doreşte o colaborare cu Sportul Studenţesc. “Din primele discuţii cu Vasile Şiman, cred că putem avea o colaborare pe viitor. Vom merge şi vom vedea ce jucători putem să luăm de acolo, pentru că Sportul a avut mereu jucători buni şi are o pepinieră bună”, a declarat Condescu, adăugînd apoi că portarul Stanca va semna joi contractul cu Pandurii.

×
Subiecte în articol: sport