x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

21 Iun 2008   •   00:00

ROMÂNIA. Adrian Mutu a fost surprins de cinci ori în ofsaid la meciurile disputate în grupe la Euro, el fiind lider la acest capitol, la egalitate cu rusul Pavliucenko. Pe de altă parte, Fiorentina i-a propus românului un nou contract, pînă în 2012, cu o uşoară mărire de salariu. Mutu a fost plătit pînă acum cu 1,5 milioane de euro pe an, însă agentul său, Alessandro Moggi, a cerut un salariu de patru milioane de euro, pentru ca apoi să reducă pretenţiile la trei milioane de euro



ROMÂNIA. Adrian Mutu a fost surprins de cinci ori în ofsaid la meciurile disputate în grupe la Euro, el fiind lider la acest capitol, la egalitate cu rusul Pavliucenko. Pe de altă parte, Fiorentina i-a propus românului un nou contract, pînă în 2012, cu o uşoară mărire de salariu. Mutu a fost plătit pînă acum cu 1,5 milioane de euro pe an, însă agentul său, Alessandro Moggi, a cerut un salariu de patru milioane de euro, pentru ca apoi să reducă pretenţiile la trei milioane de euro.

FRANŢA. Gregory Coupet, portarul care a primit cele mai multe goluri pînă acum la Euro, se află în Spania pentru a negocia un transfer la Atletico Madrid. În vîrstă de 35 de ani, Coupet a anunţat că se va despărţi de Olympique Lyon, formaţie cu care a cîştigat şapte titluri de campion al Franţei.

SPANIA. Regele Juan Carlos şi-a anunţat prezenţa la partida Spania – Italia, din sferturile de finală ale Euro 2008, care va avea loc mîine la Viena. Alţi doi membri ai familiei regale, Prinţul moştenitor Felipe şi soţia sa, Prinţesa Letizia, au fost în tribună la victoria cu 4-1 obţinută de Spania în faţa Rusiei.  

SUEDIA. Antrenorul Lars Lagerback a declarat că nu intenţionează să demisioneze, după ce echipa sa a fost eliminată în faza grupelor. El este decis să-şi ducă pînă la capăt contractul care expiră în 2010, după Cupa Mondială din Africa de Sud.

PORTUGALIA.
Cristiano Ronaldo a anunţat că este foarte probabil să plece de la Manchester United la Real Madrid, dar nu va face un anunţ decît după ce se va opera la picior. “Decizia nu-mi aparţine numai mie. Oamenii din jurul meu ştiu ce vreau şi în cîteva zile vor afla şi ceilalţi”, a spus portughezul. Real este dispusă să plătească 100 de milioane de euro pentru acest transfer şi să-i ofere jucătorului un salariu de 18 milioane de euro. Drept răspuns, cei de la United au reafirmat că Ronaldo nu este de vînzare.

Cosmin Contra îl desfiinţează pe Mircea Rednic
Deşi ajunsese la un acord cu Cristi Borcea pentru un eventual transfer la Dinamo, internaţionalul Cosmin Contra nu a fost acceptat de antrenorul “cîinilor”. “Rednic nu m-a vrut nici pe vremea cînd era la Rapid, nici acum, la Dinamo. Nu mai revin în România”, a declarat “Guriţă”.

Popescu: “Fără personalitate!”
Fostul internaţional, Gică Popescu, a criticat evoluţia “tricolorilor” la Euro, fiind de părere că sîntem departe de a atinge o fază superioară la un turneu final. “Generaţia mea avea altă personalitate, pe care actualii nu o au. Echipa naţională nu a făcut nici un meci bun la Euro. Cu Italia am primit cadou un penalty, lor le-au anulat un gol valabil şi am marcat dintr-o eroare. Nu avem încă valoarea superioară unei asemenea competiţii”, a declarat “Baciul”.

×
Subiecte în articol: sport