x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

22 Iun 2008   •   00:00

22 iunie 2008:Gruparea nou promovată în Liga 1 a semnat un contract pe trei ani cu atacantul Alexandru Bălţoi, care a plecat azi împreună cu echipa în cantonamentul din Elveţia

FC BRAŞOV: L-au transferat pe Bălţoi
Gruparea nou promovată în Liga 1 a semnat un contract pe trei ani cu atacantul Alexandru Bălţoi, care a plecat azi împreună cu echipa în cantonamentul din Elveţia. “Am obţinut transferul definitiv al lui Bălţoi de la Dinamo. Dinamo va deţine în continuare 50% din drepturile federative asupra jucătorului”, a spus Dinu Gheorghe, preşedintele executiv al FC Braşov. Bălţoi a mai jucat la Poiana Cîmpina, Farul, Oţelul, FC Argeş şi UTA.


STEAUA: Romeo Surdu a devenit tată

Soţia mijlocaşului stelist Romeo Surdu a născut vineri un băieţel care va purta numele Daris Constantin. “Sînt fericit, deoarece este cea mai mare bucurie pe care o poate oferi Dumnezeu unui om. Sînt bucuros că sînt sănătoşi atît soţia, cît şi copilul. Sper ca, o dată cu naşterea lui Daris, să pun capăt ghi­nioanelor pe care le-am avut în ultima vreme”, a declarat Surdu pentru site-ul oficial al grupării din Ghencea.

 
RUGBY: Springboks a luat IRB Nations Cup
Echipa sud-africană Emerging Springboks a cîştigat pentru a doua oară consecutiv turneul IRB Nations Cup, după ce a învins în ultimul joc, disputat pe Stadionul Arcul de Triumf, reprezentativa României, cu scorul de 25-13. Alte rezultate: Uruguay – Rusia 23-19 şi Georgia – Italia A 25-3. În urma sud-africanilor s-au clasat Georgia şi România, la egalitate de puncte, ex-sovieticii avînd de partea lor avantajul esaverajului superior.

×
Subiecte în articol: sport