x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

26 Apr 2006   •   00:00
RETRAGERE. Potrivit cotidianului spaniol AS, Zinedine Zidane i-a informat pe oficialii si pe jucatorii clubului Real Madrid ca se va retrage din activitate la sfarsitul sezonului, dupa Cupa Mondiala din Germania. "Zidane va renunta la fotbal dupa Mondiale. Este o decizie irevocabila. Vineri, dupa antrenament, francezul a anuntat in vestiar ca meciul cu Sevilla va fi ultimul ca jucator la Real Madrid." Postul de radio Cadena Ser a anuntat inca de vineri ca Zidane, in varsta de 33 de ani, isi va anunta retragerea, desi mai are un an contract cu gruparea madrilena.

CLASAMENT. Ronaldinho l-a intrecut pe David Beckham in topul celor mai bine platiti fotbalisti din lume. Potri-vit clasamentului realizat de France Football, in cadrul caruia se iau in considerare salariul, primele si veniturile din publicitate, vedeta Barcelonei a castigat in ultimul an 23 de milioane de euro, detronandu-l astfel pe David Beckham, liderul din ultimii trei ani, care are 18 milioane de euro. In primii zece mai figureaza Ronaldo (17,4 milioane de euro), Rooney (16,1 milioane), Vieri (16 milioane), Zidane (15 milioane), Del Piero (11,5 milioane), Lampard (9,8 milioane), Henry (9,8 milioane) si Terry (9,7 milioane).

ITALIA. Patronul echipei Palermo, Maurizio Zamparini, a declarat ca mijlocasul Paul Codrea nu s-a ridicat la asteptarile sale si va parasi formatia siciliana la finalul se-zonului. "Suntem fragili la mijlocul terenului. Corini si Mutarelli au jucat putin in ultima perioada, iar inlocuitorii lor nu s-au ridicat la asteptarile mele. Cu siguranta, Codrea va pleca la alta echipa", a spus Zamparini. Romanul a jucat 62 de minute in partida cu Livorno, pierduta cu 1-3, in etapa a 35-a din Serie A. In minutul 3, Codrea l-a faultat in careu pe Palladino, provocand penaltiul in urma caruia Livorno a deschis scorul.

FORMULA 1. Michael Schumacher a primit o oferta de la Ferrari de a semna un nou contract pe doi ani, pentru 70 de milioane de euro, septuplul campion mondial avand dreptul sa renunte oricand la intelegere, daca va castiga un nou titlu mondial. Potrivit Bild, Ferrari a decis sa-i ofere pilotului german aceeasi "suma astronomica" de 35 de milioane de euro pe sezon, ca in iunie 2003. Schumi a castigat duminica Marele Premiu al statului San Marino, reusind cea de-a 85-a victorie din cariera.

×
Subiecte în articol: sport milioane